Svært mange bruker treningsapper som enten tilhører pulsklokkene eller som er mer basert på mobiltelefonen. 
Strava, Endomondo, Runtastic,Runkeeper, Cardiotrainer for å nevne noen, foruten programmer/apper som tilhører skomerker som Adidas og Nike, vi har treningsbånd som Fitbit osv. osv. 

Men også programmer som viser diverse styrkeøvelser. "7 minute workout" er populære og kan være fine å ha med på mobilen. Her er det flere programmer/apper som viser både med bilder og videoer enkle treningsøvelser som kan gjøres unna i en fei.

Her er noen av dem: 7 min Full Workout er en som jeg har på min mobil med øvelsene: Jumping jacks, Step-up onot chair, plank,  High knees running in place, lunge,push-up and rotation, side plank m.flere

Først vises en demonstrasjon, deretter vises øvelsen i 30 sekunder, før du forbereder deg på neste. Enkle øvelser hvor det eneste du trenger er en vegg og en stol foruten din egen kropp.
7minGym er en annen hvor  en kan lage sine egne "sessions" med et utvalg fra forskjellige øvelsesmomenter fra "Core",  "Upper Body", "Lower body" og "Totalt Body". En kan også bestemme hvor lenge en øvelse skal vare.

fitness-buddy-1700-exercises.jpg


Et program som viser utrolig mange øvelser er  Fitness Buddy : 1700 Exercises 
Denne appen viser med animerte bilder (giffer) og enkeltbilder hvordan alle øvelsene skal gjøres. 
Det er øvelser med løsvekter, øvelser i apparater, strekkøvelser  med bare kropp, øvelser på ball og mye, mye mer.

Det er et hav av treningsapper som bør kunne lette, forklare og inspirere til styrketrening og annen trening.
Hva bruker du?