Den originale Dølisjøen rundt-løypa rundt sjøen er 12 km lang og går på kjerreveier, stier og grusveier rundt idylliske Dølisjøen. Det er en relativt lett løype i vakker natur i skogsterreng med noen motbakker underveis.

Den lange sykkelløypa er 20 km og går på grusveier med innslag av skogsti de siste kilometerne mot mål. Det er noen stigninger og lengre utforkjøringer.

Elise McKinlay og Fredrik Lysakerrud raskest gjennom sykkeløypa, mens Cahrine Andersen og Ola Korbøl ble totalvinnere i løpet. Sistnevnte tok sin fjerde seier på rad i den 12 km lange løpet på 44:08.

Med 232 deltakere i fjorårets søndags-arrangement, fordelt på 26 aktive løpere, 35 aktive syklister og 171 deltakere i trimklasse, ble det en klar økning fra 160 året i forveien da det hele foregikk på lørdag. Også i år går Dølisjoen Rundt på søndag, og arragørene anmoder på det sterkeste om at påmelding gjøres på nett på forhånd for å unngå køer og utfordringer ifht. pålagte smittevernhensyn.

DR-kart.jpg

Slåstad IL's nettsider
Dølisjøen Rundt på Facebook
Fullstendig innbydelse

Dølisjøen Rundt på kondis.no: 
Terminliste løp 2020
Terminliste sykkel 2020
Samleside for Dølisjøen Rundt

PÅMELDING

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957