Polen stilte i år med flere sterke maratonløpere som var forventet å kunne by kenyanere og etiopere ordentlig motstand på herresiden i årets Warszawa Marathon, noe de også gjorde ved at et av hjemmehåpene Blazej Brzezinski vant på personbeste 2.11.27, mens kenyanske Justus Kiprotich og Silas Kipngetich Sang kom inn på de neste plassene med henholdsvis 2.11.57 og 2.13.32. Ved siden av vinneren tok Polen også fire av de syv fremste plassene i herreklassen.

På kvinnesiden ble det etiopisk vinner ved Bekelu Beji som vant med 2.35.09, etter noe dramatikk hvor den kenyanske forhåndsfavoritten Recho Kosgei, som lenge hadde en klar ledelse og så ut til å vinne løpet, kollapset rett før mål og måtte bryte. Kenyanske Beatrice Jelagat og den polske debutanten på distansen, Ewa Jagielska fulgte på de neste plassene med henholdsvis 2.36.13 og 2.41.51.

Gode resultater ble også oppnådd av de to norske som deltok i Warszawa Marathon. Både Magnus Hasseleid fra Oslo og Andreas Grøgaard, Kragerø IL, som også løp Oslo Maraton sist helg, kom under 2.50, og de respektive tidene 2.46.29 og 2.46.30 ga henholdsvis 26. og 27. plass blant menn. Det var i alt 5457 fullførende i Warszawa Marathon som i år gikk for 39. gang.