Her kan du følge Eidsvoll Verk 6-timers: 
https://live.eqtiming.com/58199#result

Det er godt og varmt på Eidsvoll, men ikke så varmt som de siste dagene. Men når sola titter innom rett som det er, så blir det likevel altfor varmt for langløping.

Etter 3 timers løping vendte alle løperne retning og skal nå løpe mot solas gang de siste tre timene. Da hadde Simen Holvik allerede løpt en maraton og litt til. Hver runde er kontrollmålt til 538,2 meterr.

Start_tet_etter_50m_AZ3T4054.jpg
De første ut fra start: Vi ser nr. 67 Anders Tøsse som også deltok i det første Eidvoll 6-timers i 2005. Rune Kvikstad (nr. 95) er helt i tet. (Foto: Kjell Vigestad)

Jann_Posts_langtur_ferdig_AZ3T5323.jpgEtter 2 timer og 15 minutter: Jann Post hadde lagt ukas langtur foran Berlin Marathon til Eidsvoll Verk og hadde da løpt ca. 35 km. Nå gjenstår det å se hvor mange løpere som på 6 timer løper lenger enn NRKs langrenn- og friidrettskommentator gjorde på 2.15.  (Foto: Kjell Vigestad)

Bjørn_Hytjanstorp_med_hedersutmerkelse_AZ3T5270.jpgUtmerkelselser: Før start fikk Therese Falk overrakt utmerkelsen "Årets ultraløper" for sjette året på rad, mens Bjørn Hytjanstorp fikk en høythengende hedersbevisning som den som startet ultrabølgen i Norge. Han arrangerte det første 6-timersløpet i Norge, det første 24-timersløpet, Bislett 24-timers, og det første 6-dagersløpet. Og han er også mannen bak dagens Eidsvoll Verk 6-timrs. (Foto: Kjell Vigestad)

Etter_15min_Baktropp_saa_langt_Olav_Engen_Jan_Borgenvik_AZ3T4304.jpgReportasje: Ultraredaktør Olav Engen har i dag deltatt i 6-timersløpet og vil, selv om legger og lår ikke lenger vil, gi oss det meste fra løpet på kondis.no. Jon Borgenvik (nr. 27) holdt Olav Engen med selskap så lenge Olav var oppegående, og gjennomførte hele løpet i en varm røykdykkerdrakt. (Foto: Kjell Vigestad)