I dag holdt han størst fart av samtlige som løp individuelt. Vinnertiden ble 37.22, drøye halvannnet minutt foran nest på listen, Bjarte Høydal. 3. plassen gikk til Christer Kleppestø.

Rikke Bersaas Torsheim var eneste dame på 10 km, hun var en av tre som kom under 40 minutter. Vinnertiden 39.04.

Remi Karlsen (19.21) og Line Feness Armond (23.21) var raskest på 5 km.

Raskeste stafettlag var denne gang Gneist-duoen Jon-Anders Haukøy og Noha Spjeld Martinsen.

1P1A8316.jpgFra starten der det er barn og unge i flertall. Kun 40 voksne fullførende totalt på 5 og 10 km er en liten nedgang, men dette utjevnes av en stadig økende andel yngre.

Barna storkoser seg under stafetten der de løper både to og tre etapper. Med andre ord skikkelig god intervalltrening.

Mandag var det utfordrende forhold utendørs og dermed greit å snøre på seg joggeskoene innedørs der klima er 12-15 grader, snøfritt og vindstyrke 0. Eneste utfordringen slike dager er at det blir relativt fuktig i garasjen og litt sleipt for dem som setters stor fart.

Kysbykarusellen har nå fått konkurranse om plassen i garasjen, det gjøres klart for gokartkjøring i nedre del, så denne gang var løypen lagt litt om og gikk kun over 3 plan mot tidligere 4. I utgangspunktet en enkel og grei løsning. Litt utfodringer med tidtakingen, men dette tipper vi er på plass til neste løp.