Det var tredje gang løpet ble arrangert, og Even Brøndbo Dahl fra FIK Orion vant for andre gang. I fjor ble han nummer to. Med tiden 35:25 var han hele 1:52 min foran andremann Bojan Blumenstein fra Nydals Skiklubb.

I kvinneklassen ble det seier til svenske Helena Karlsson fra Ekerö med tiden 43:38, og her var seiersmarginen enda større enn i herreklassen, hele 2:51 til Lone Brochmann fra Bækkelagets SK på andre plass.

Start og mål for Silva Nightrun Oslo er ved idrettsbanen til Norges Idrettshøgskole på Sognsvann. Med start klokken 18 er det mørkt, og alle deltakere må løpe med hodelykt. Underlaget i den 9 km lange løypa er sti og terreng, tildels utfordrende terreng med gjørme, smale stier, teknisk underlag og noen bratte partier. De som brukte piggsko på det regnvåte (duskregn) underlaget var nok mest fornøyd med skovalget.

Alle resultater (EQ Timing)
Klassen 0-24 kan inneholde løpere yngre enn de som skal rangeres. Det gjelder ikke de fire på topp-10 listene (14, 21, 24 og 17 år).