Med tilreisende o-løpere fra finansbedrifter over hele landet ble det konkurrert over to dager med mellomdistanse lørdag og sprintløp søndag. Selve arrangementet var meget kompakt lokalisert på Sandsli, kun 5 minutters kjøring fra flyplassen. Deltagerne bodde på Quality Hotell Edvard Grieg og de hadde derfra gangavstand til arrangementene begge dager. Løpet på lørdag gikk i Ytrebygda i terrenget mellom Grimseidvatnet og Skagetjern, mens løpet på søndag foregikk delvis på vei, og delvis inne på Siljustøl, parken som ble etablert av komponisten Harald Sæverud.

Og mellom de to løpene var det tradisjonen tro en stilfull bankett på hotellet om lørdagskvelden med premieutdeling, hedersbevisninger og god mat.

Årets finans-NM i orientering ble arrangert av o-gruppene i Tryg, DNB og Sbanken.

Karen-Marie Kayser fra arrangementskomiteen var godt fornøyd med helgen:

– Tilbakemeldingene vi har fått er bare positive. Folk har vært fornøyd med hele arrangementet - overnatting, bankett, og løyper både lørdag og søndag. Gneist IL Orientering og IL Gular orientering bidro med løypelegging og teknisk i forbindelse med løpene og dermed kunne alle delta, også oss i arrangementskomiteen.

– Det eneste vi kunne ønske oss er at det med 67 påmeldte gjerne kunne vært noen flere. For 10 år siden da det sist ble arrangert i Bergen var det 115 deltakere.

Til tross for det noe ambisiøse navnet Finans-NM så er dette et arrangement på nivå med annen bedriftsidrett, det vil si at her er det deltagere på alle nivåer i alle aldersgrupper.

3J6A4299_960.jpg
Arrangementskomiteen for årets Finans-NM bestod av Vibeke Mjaatvedt fra DNB, Jan Haugland fra Tryg og Karen-Marie Kayser fra Sbanken.

Resultater Lørdag

Resultater Søndag