I finansbransjen holdes det årlige mesterskap for alle ansatte i bransjen, og ved å gi disse konkurransene merkelappen NM har man Finans-NM i både fotball, golf og orientering. Årets finans-NM i orientering ble i år arrangert på Tromøya utenfor Arendal. Arrangementene går på rundgang i de ulike landsdeler der de ansatte i finansselskapene står som arrangør, gjerne i samarbeid med lokale idrettslag.

De 58 deltakerne i alle aldre i årets mesterskap fikk oppleve løpsvennlige løyper i pent og tørt vær på idylliske Tromøya utenfor Arendal. For løperne som kom fra vestlandet var det nok en uvant og positiv opplevelse å komme i mål uten å bli våt på beina. Med startsted fra konsertscenen på Hove fikk deltakerne prøve seg på en mellomdistanseløype på lørdagen og en sprint om søndagen.  Og mellom disse to arrangementene var det bankett på hotellet i Arendal.

Deltakerne kom fra 10 forskjellige banker og finansinstitusjoner.

Arrangør var denne gang K W Sørensen Eiendom AS med primus motor Kjell Walter Sørensen som hadde laget løyper som løperne så ut til å sette stor pris på.

Neste år skal Finans-NM Orientering arrangeres på Sandnes.

Resultater mellomdistanse lørdag

Resultater sprintløp søndag