Lørdag 24. november er det klart for den 12. utgaven av Bislett 24-timers. Starten er klokken 10:00 med sluttsignal samme tidspunkt søndag.

Norges lengste julebord - som det også kalles, har vært utsolgt siden tidlig på sommeren. Det betyr 160 løpere på den fine innendørsbanen under Bisletts tribuner. Runden er 546 meter og banerekordene på 24-timersløp på banen tilhører Bjørn Tore Kronen Taranger (257,606 km i 2015) og Anna Grundahl (231,832 km i 2017).

Kondis vil følge løpet med reportasjer også i år.
Her kan du lese om fjorårets arrangement: Taranger og Falk vant nok en gang NM 24-timers på Bislett

Påmeldte 2018
Bislett 24-timers hjemmeside
Bislett 24-timers på facebook

Du kan følge løpet live løpsdøgnet:

Live resultater (ultimate.dk)
Ultimate live app: App store  / Google Play 
Webkamera


HILSEN TIL LØPERNE:
Venner og familie som vil sende hilsener kan gjøre det til e-postadressen hlaurid@gmail.com før og under løpet. Ved stor pågang kan vi ikke garantere at alle meldinger blir lest opp.

MUSIKKØNSKER FRA LØPERNE:
Deltagerne kan sende spilleønsker til hlaurid@gmail.com før løpet, men heller ikke her kan vi love at vi kan oppfylle alle ønsker. Under løpets gang er det også lov å rope ut musikkønsker.

Arena2 (1280x960).jpg
Der er fredag kveld, og arenaen er nesten ferdig rigget. Dette er fra inngangssiden der speaker og publikum befinner seg. Supportsonen er på motsatt side av banen. (Foto: Olav Engen)

Storskjerm (1280x909).jpg
Her pågår rigging av storskjerm i samarbeid med Lydmannen fra Drammen. 4 stk 55'' koblet sammen - slike er det to av for at løperne skal kunne følge med på egne passeringer. (Foto: Olav Engen)

Seks_z-rollere (1280x928).jpg
Når bena blir tyngre enn tunge kan det være smart å sette av noen minutter i en av de to Z-roller-sofaene med totalt 6 massasjeruller. Sofaene er lånt ut av produsenten Zen Products og arrangørklubbens hovedsponsor Altra. (Foto: Olav Engen)