Det gjøres oppmerksom på at kondis.no ikke har testet produktet. Denne omtalen er helt eller delvis basert på en pressemelding og representerer ikke nødvendigvis kondis.nos syn på produktet. 

Garmin Forerunner 735XT er så langt den letteste GPS-multisportklokken som er utviklet hos Garmin og leveres med funksjoner for aktivitetsmåling, pulsmåling, smartfunksjonalitet og innebygde profiler for løping, sykling, svømming, multisport, gåing, langrenn, styrketrening, SUP2 og mer. Klokken er designet med en stor rund fargeskjerm og en myk silikonrem. Forerunner 735XT er kompatibel med Garmin Connect IQ og leveres preprogrammert med funksjonen Strava Live Suffer Score. I Garmin Connect IQ finnes et stort utvalg av gratis nedlastbare app’er, urskiver, datafelter og widgeter for Forerunner 735XT.

– Forerunner 735XT er den ultimate GPS-multisportklokke for utøvere som ønsker å se detaljerte data mens de trener og konkurrerer, forteller Andrew Silver hos Garmin.
– Klokken viser avansert informasjon til alle typer aktiviteter og via smarttelefon er du trådløst tilkoblet med funksjonalitet som gir varsler og automatisk opplasting av data til Garmin Connect.

Enten man er ute på en treningstur eller forbereder seg til konkurranse kan løpere og triatleter se informasjon på Forerunner 735XT. Med Garmin Elevate pulsmålingsteknologi vises puls hele døgnet uten behov for ekstra pulsmåler. For mer detaljerte målinger kan det benyttes pulsbelte som viser tilleggsdata som løpsdynamikk, tid med bakkekontakt, skrittlengde, vertikalt forholdstall, kondisjonsberegning, melkesyreterskel, løpsberegning, restitusjonsberegning eller puls når man svømmer3. For avansert sykkeldata kan klokken pares med Vector™ wattpedaler, Forerunner 735XT er også kompatibel med Varia sykkelprodukter. Under aktivitet betjenes klokken ved enkle tastetrykk.

Forerunner 735XT er kompatibel med Garmin Connect IQ og leveres preprogrammert med funksjonen Strava Live Suffer Score. Takket være integreringen av Strava Live Suffer Score analyserer pulsen din og rangerer totalinnsatsen for aktiviteten. Forerunner 735XT regner ut et tall som indikerer hvor hardt du har trent, slik kan du se at slitet ditt har en verdi. I Garmin Connect IQ finnes et stort utvalg av gratis nedlastbare app’er, urskiver, datafelter og widgeter for Forerunner 735XT.

Gjennom hele døgnet synkroniserer Forerunner 735XT automatisk4 med Garmin Connect, som er Garmin’s nettbaserte treningsportal. Her kan brukere logge inn gratis og se detaljert informasjon om trenings- og konkurranseøkter, søvn, trender, finne inspirasjon og nye utfordringer. Ved hjelp av Garmin Connect Insights gis det tips og helseråd, som er personlig tilpasset fra ulike eksperter. Insights kan også gi sammenligning av resultater fra andre for ekstra motivasjon.

Med trådløs tilkobling og smartfunksjonalitet gir Forerunner 735XT funksjoner som LiveTracking, lydvarsler, musikkstyrer og mulighet for å dele informasjon i sosiale medier. Se også varsler fra smarttelefon som telefonanrop, sms, e-post, kalenderoppføringer, varsler fra sosiale medier med mer.

Forerunner 735XT leveres med opptil 14 timers batterilevetid i GPS-modus og 11 dager i klokkemodus. Klokken vil være tilgjengelig i sort og grå eller midnattsblå og frostblå. 735XT vil også være tilgjengelig i HRM-bundleversjon og Tri-bundleversjon med ulike pulsbelter. Som tilbehør vil det være tilgjengelig ulike fargeremmer i lavarød/sort og knallgul/sort. Ved kjøp av Forerunner 735XT er det inkludert en gratis 60-dagers prøveperiode av Strava Premium.

Forerunner 735XT vil være tilgjengelig i 2. kvartal 2016. 

Les mer om Forerunner 735XT på nettsidene:

http://explore.garmin.com/nb-NO/forerunner/

https://buy.garmin.com/nb-NO/NO/sport-friluft/loping-fitness/forerunner-735xt/prod541225.html


1 Les mer på www.garmin.com/ataccuracy

Programvaren i klokken må oppdateres for aktivitetsprofiler for padling.

Ved bruk i kombinasjon med HRM-Run™ eller HRM-Tri™ pulsbelte. Selges inkludert i noen modellversjoner, selges ellers som tilbehør.

4Når paret med kompatibel smarttelefon, les mer på www.garmin.com/ble for mer informasjon.