Det gjøres oppmerksom på at kondis.no ikke har testet produktet. Denne omtalen er helt eller delvis basert på en pressemelding og representerer ikke nødvendigvis kondis.nos syn på produktet. 

Forerunner 35 skal gi løperen nøyaktig informasjon om distanse, tempo og tid og er preprogrammert med ulike sportsprofiler for gåing, løping, sykling og annen utholdenhetstrening. GPS-løpeklokken leveres med smartfunksjonalitet som gir mulighet for å motta smartvarsler, automatisk opplastning til Garmin Connect, sporing i sanntid med LiveTrack og musikkavspilling. Forerunner 35 er også en aktivitetsmåler som registrerer informasjon som skritt, kalorier, intensitetsminutter, søvn med mer hele døgnet.

– Med Forerunner 35 finner du raskt gleden ved å løpe. Med en brukervennlig meny og pulsmåling på håndleddet fester du klokken på armen og løper i vei, forteller Andrew Silver hos Garmin.
– Med en rekke funksjoner som pulsmåling og trådløs smartfunksjonalitet er Forerunner 35 perfekt for løperen.

Forerunner 35 leveres med et slankt og stilig design. Den høyoppløste skjermen har god kontrast og passer godt for både innendørs og utendørs løping. I tillegg til løping finnes det preprogrammerte profiler for gåing, sykling og utholdenhetstrening som for eksempel styrketrening, aerobic eller dansing. GPS-løpeklokken veier kun 37,3 gram og leveres med en batterilevetid på opptil 13 timer i GPS-modus. I klokke/smart-modus er batterilevetid på opptil 9 dager. Smartfunksjonalitet, treningsfunksjoner og innebygget aktivitetmåler gjør Forerunner 35 til en klokke som kan benyttes hele døgnet. 

Funksjoner som vibrasjonsalarm under trening, aktivitetsmåler som måler informasjon som skritt, kalorier, intensitetsminutter og søvn, samt Virtual Partner skal motivere løperen. Vibrasjonsalarm kan også programmeres for smartvarsler fra kompatibel telefon, som varsler fra telefonanrop, sms, e-post, kalenderoppføringer, værvarsler, musikkavspilling, programvareoppdateringer med mer. 

Forerunner 35 synkroniserer automatisk med Garmin Connect Mobile App. Applikasjonen er gratis nedlastbar for kompatibel smarttelefon og gir tilgang til Garmin Connect, som er en gratis nettportal for helse- og treningsdata. I Connect opprettes en brukerkonto hvor data kan overføres, analyseres og deles med andre. Løpere kan dele løpeturen i sanntid via funksjonen LiveTrack. For inspirasjon og motivasjon kan det lastes ned utfordringer og forslag til turer andre har vært med på, analysere resultater og sette opp nye utfordringer og mål.

Forerunner 35 er tilgjengelig i fire ulike fargeversjoner (sort, limegrønn, frostblå eller hvit) og er leveringsklar i 3. kvartal 2016. Veil. pris er 2.249 kr.