– I flere år har syklister benyttet vår Varia sykkelradar som gir økt trafikkforståelse ved at man kan se biler som kommer bakfra når man er ute i trafikken. Vi er stolte av å presentere vår nye RTC716 i serien av sikkerhetsprodukter for syklister, forteller Dan Bartel hos Garmin.

– Nå kan man føle seg trygg på hver sykkeltur. Varia RTC716 viser kjøretøy som kommer bakfra. I tillegg filmer det innebygde kameraet situasjonen og sikrer bevismateriale om en ulykke oppstår, tilføyer han. 
Varia-RCT716.jpg
Varia RCT716 leveres med opptil 5 timer batteritid med kontinuerlig radar og baklys. Kameraet er alltid på og spiller inn video i 1080p.

Nye funksjoner i Varia RCT716

  • Innebygd kamera: Opptak i lyssterk, tydelig video på opptil 1080p/30 fps.
  • Automatisk hendelsedetektering: Om en ulykke oppstår lagrer kameraet automatisk hendelsen.
  • Økt funktsjonalitet i Varia-appen: Enkel betjening av opptak, overføring av video, tilpassing av kamerainnstillinger og for bruk av data overlays.

Uansett hvor og når du sykler spiller Varia RCT716 kontinuerlig inn video som en del av Garmins premium sikkerhetsfunksjoner for sykling. I tillegg:

Maksimal bevissthet: Synlige og hørbare varsler som gir beskjed om kjøretøy som nærmer seg bakfra på en avstand på opptil 140 meter (2).

Overlegen synlighet: Baklyset kan ses på avstand på opptil 1,6 kilometer, hvilket gjør det enklere for sjåfører å se syklister før radaren oppdager kjøretøy.

Varia RCT716 kan pares med en kompatibel Garmin Edge sykkelcomputer, Garmin smartklokke eller Varia-app. Når appen er parkoblet med en kompatibel smarttelefon kan den integreres med utvalgte tredjepartsapper, som Ride with GPS, for at man skal ha mulighet for å lagre et overlay på kartbildet med varsler fra radaren.

Varia RCT716 leveres med opptil 5 timer batteritid med kontinuerlig radar og baklys. Kameraet er alltid på og spiller inn video i 1080p.

Varia RTC716 selges til veiledende pris på kr. 4449,-

For mer informasjon, se www.garmin.no

Varia RCT715 Support_FIT_0392.jpgGarmin Varia RTC716 er utviklet for å gi syklister en sikker sykkeltur både dag og natt.

(1): I visse land er bruk av kamera regulert eller ulovlig. Det er brukerens ansvar å kjenne og følge de lover som gjelder der enheten og kamerafunksjon blir benyttet.
(2): Når parkoblet med kompatibel Garmin Edge sykkelcomputer, Garmin smartklokke eller Varia-appen.
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957