Segmenter og avansert sykkeldynamikk
Garmin Edge 520 skal være den eneste GPS-sykkelcomputeren som inkluderer Strava-segmenter. Som første sykkelcomputer på markedet kan segmenter lastes inn før turen. Underveis vil syklisten få kontinuerlig informasjon om segmentet.

Programvare for Edge 1000, Edge 810 og Edge 510 blir oppdatert i løpet av høsten og vil med denne oppdateringen også få støtte for Strava-segmenter. Segmenter fra Garmin Connect er også tilgjengelige for alle nevnte modeller.

Edge 520 leveres med avansert sykkeldynamikk og watt/kraftmåling. Les informasjon om tid i sone, FTP (Functional Threshold Power/terskelwatt), sykkelspesifikk kondisjonsberegning1(VO2 Maks og restitusjonstid), støtte for sykkelrulle2, sykkeldynamikk3 og mulighet til å velge utfordringer via Strava-segmenter og Garmin Connect™.

Fargeskjerm og trådløse tilkoblingsfunksjoner
Edge 520 presenteres i et kompakt design med en høyoppløselig 2.3” fargeskjerm. Enheten har opptil 15 timer batterikapasitet i GPS-modus, GPS og GLONASS satellittmottaker, er kompatibel med Shimano Di2 elektronisk girsystem5 og mot standard ANT+® kompatible sensorer som watt/kraftmåler, pulsmåler, fart- og kadensmåler, Varia™ sykkelradar og Varia™ sykkellys, fjernkontroll og VIRB actionkamera. Edge 520 kan i tillegg kobles mot ANT+ kompatibel sykkelrulle.

Edge 520 pares i kombinasjon med kompatibel Bluetooth® smarttelefon4. Del turen i sanntid via Live Tracking i sosiale medier slik at venner og familie kan følge deg under ritt eller på trening. Med funksjon for smartvarsling er du alltid tilkoblet, få varsel om e-post, sms, telefonanrop og mer. I Garmin Connect finner du ulike forslag til turer og segmenter. Dette gir mulighet for å konkurrere mot andre syklister eller egne resultater fra tidligere turer. Edge 520 er kompatibel både mot PC og Mac®.

Edge 520 forventes leveringsklar i løpet av høsten 2015 og vil leveres i enkelversjon eller i bundlepakke med pulsmåler samt fart- og kadensmåler. Edge 520 blir benyttet av Team Garmin-Cannondale under ritt i juli.

1 I kombinasjon med bruk av pulsmåler og watt/kraftmåler.
Kompatibel med enkelte ANT+ sykkelruller; les mer på www.garmin.com/biketrainers for mer informasjon.
I kombinasjon med bruk av Vector eller Vector 2 pedaler.
4 Les mer på www.garmin.com/BLE for informasjon om kompatibel smarttelefon.
Kompatibel med Shimano Di2 elektronisk girsystem med Shimano D-Fly Data Management funksjon.

Les mer om Garmin Edge 520

Det gjøres oppmerksom på at kondis.no ikke har testet produktet. Denne omtalen er helt eller delvis basert på en pressemelding og representerer ikke nødvendigvis kondis.nos syn på produktet.