Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Denne Craft-refleksvesten deles ut gratis til deltakerne på Kondistreninga. (foto: Craft/Profilsport)
Craft Refleksvest til Kondistreninga

Denne Craft-refleksvesten deles ut gratis til deltakerne på Kondistreninga. (foto: Craft/Profilsport)

Gratis refleksvester til deltakere på Kondistreninga

Kondis har fått støtte fra Stiftelsen Dam til å kjøpe inn refleksvester til deltakerne på Kondistreninga. Valget falt på denne flotte vesten fra Craft.
Publisert
Artikkelen fortsetter under annonsen


Det eneste kravet som stilles for å kunne motta gratis vest er at deltakerne har vært med på minst to treninger nå i høst. 

Vesten har glidelås og vind- og vannbeskyttende materiale i fronten som beskytter mot vær og vind, mens det er mesh- netting i ryggen for god ventilasjon. Den har Kondistrenigna sin egen logo på brystet og øverst på ryggen, og «Treningsglede i hvert fraspark» med tilhørende fotavtrykk på ryggen. 

Vesten er i unisex og finnes i størrelsene S, M, L, XL og XXL. Det er normale størrelser som passer godt for både damer og menn. Undertengede bruker M i jakker og gensre, og denne Craftvesten i M unisex passer perfekt selv om det er unisex. Den passer også på menn som bruker M. 

 
Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957
 

 

Kommentarer

Alle kommentarer må undertegnes med fullt navn, fornavn og etternavn.
Vi forbeholder oss rett til også å utelate kommentarer som er av sjikanerende, politisk eller injurierende art.

Posting