Arrangementet har flere alternative ruter; i tillegg til konkurranseklasse til Gullfjellstoppen er Gullfjellet Opp også et familieløp med trimklasse uten tidtaking til Redningshytten. Eller du kan delta i trimklasse med tidtaking hele veien til Gullfjellstoppen, 987 moh, og få målt deg mot de beste løperne i konkurranseklassen.

Den 10. utgaven av løpet blir også det siste. Benytt sjansen til å få registrert en offisiell tid i den klassiske løypen til Gullfjellstoppen.

- Det er stor sannsynlighet for at dette blir siste gang. Inntektene er for lave, og deltakelsen går ned. Vi må gi oss før vi taper penger på dette.

– Trenden har vært nedadgående, og det kommer en grense der det ikke går opp mer. Det er et kostbart arrangement for en klubb som driver på frivillighet. Vi har kostnader til trykking av startnummer, tidtaking og annet. Så det er et kostbart arrangement sier IL Fris sjef for motbakkeløpet, Ivar André Langhelle, til BA.

Alle deltakere får en Gullfjellet Opp t-skjorte. Det blir også trukket ut gavepremier på startnummeret. Vi har også poster med familiequiz i løypen. Her kan du vinne flotte premier!

Dagens raskeste på toppen av Gullfjelt
Stian Angermund-Vik og Sara Renekka Færø Linde tok seieren i 2018.

Litt praktisk informasjon:
For trimklassen til toppen går starten fra Osevann mellom kl. 10.00 og 11.30.
Til Redningshytten går starten fra kl 10.00 til 13.00.
Konkurranseklassen starter ved Osevann kl. 12.30.
Husk at det er mulig å melde seg på helt fram til start.

Løpets hjemmeside med påmelding

Kondisreportasjer Gullfjellet Opp:
2018: Angermund-Vik og Linde raskest til toppen av Gullfjellet
2017; Kyte og Aarvik med 3 strake - vant også Gullfjellet Opp