Kondis sin autoriserte løypemåler i Bergen, Ivar Sandø, har målt distansene halvmaraton, 10 km og 5 km i hovedløypa og 3 km og 2 km i kortløypa 28.juli til den nye karusellen i Sunnfjord..

Fra Facebooksiden karusellen leser vi følgende:

Vi starter opp med løpskarusell i Eikefjord/Storebru i Flora kommune (midt mellom Florø og Førde) høsten 2016. Det er i dag ingen løpskaruseller i distriktet, så vi håper dette vil bli et populært arrangement. Vi tar sikte på fem årlige karuselløp, der deltakelse i 4 av 5 løp gir premie.

I år blir det karuselløp 10. september og 22. oktober

Start og målgang er på parkeringsplassen på Storebru i krysset mellom RV5 og FV615. Man løper i retning Hyen. 5 km-løperne snur etter 2,5 km, mens de som skal løpe 10 km snur ved merket for 5 km (på Løkkebø).

Hovedsakelig vil distansene være 5 km og 10 km, men på noen av karuselløpene vil vi også å ta med halvmaraton, helmaraton og 2 km barneløp (t/r stad). I år blir det i tillegg til 5 km og 10 km også barneløp den 10. september og halv og hel maraton 22. oktober. Det årlige Hovlandstølen Opp vil inngå som ett av løpene i karusellen.


Visste du at kondis.no har fått
NYE SIDER FOR KONTROLLMÅLTELØYPER ??

 Nå får du en egen oversikt over

LØYPER SORTERT PÅ DISTANSE

5 KM,  10 KM,  HALVMARATON og MARATON 
har nå egne sider
Du finner de på venstremenyen på toppen av siden
under
KONDISTJENESTER