Påmeldinga til 18. utgaven av Konradløpet er godt i gang.

For påmelding, mer info og sist nytt, sjekk Konradløpet sin hjemmeside.

Facebookarrangmentet

Historien om Konradløpet er hentet fra Velledalen.net
Konradløpet er til minne om Konrad Brunstad som likte å løpe grytidlig om morgenen. Kvelden før 1.mai arrangeres minikonrad.

GRATIS FRUKOST
I forbindelse med Velledalen IL sitt 100 års jubileum i 2006 ble det spandert gratis frokost på alle deltakerne i Konradløpet. Dette ble så populært at det siden har blitt en fast tradisjon. Frokosten blir servert i Velledalen grendahus, der det også er garderober, premieutdeling .m.m.

KONRADFILMEN
Odd Kvammen – slektning av Konrad Brunstad – forstod at Konrad var noe utenom det vanlige. Han laga film om Konrad frå et av åra han drev som hardest, og der han selv forteller om sin fysiske hverdag, om helse og motivasjonen for å drive på. Uten denne filmen hadde det kanskje aldri blitt noe Konradløp. Filmen ble vist i gravferda til Konrad. Ole Petter Berge var sendebud til idrettslaget og den som første hinta frampå om at ”Konrad eigentleg skulle hatt sitt eige løp”.
Det fikk han, og Odd Kvammen har gitt en film i gave til VIL, slik at Konrad sine tanker om mosjon, helse og livsfilosofi elles, kan bli friska opp igjen i forbindelse med Konradløpet.

PREMIER
Alle premiene har sitt opphav i bygda med flere vakre håndverkprodukt og bl.a. møbler fra industrifabrikker i Sykkylven. De fleste premiene blir trekt ut på startnummer.

Reportasjen på kondis.no etter Konradløpet i fjor. Da var det Kjell Magnar Berli og Pernille Ibsen Lervåg som var raskest.

Konradløpet internasjonalt
Det har etterhvert blitt en fin tradisjon at utflytta Velledalinger arrangerer egne Konradløp rundt om i Norge og verden. I år finner vi f.eks Konradløpet 2019, avdeling New Zealand.