– Vi planlegger å løpe Myllavannet Rundt som starter klokka 13 på Mylla i Nordmarka i Lunner kommune. Så kriteriet for å være med er at en må ha vært med på Myllavannet Rundt først, om en har helse til det. Er en skadet og ikke får løpt, er en selvfølgelig likevel velkommen. I tillegg så må en være Kondismedlem. Dette er jo et sosialt medlemsmøte i regi av Kondistreninga Gran, sier en smilende Anne som på søndag åpner hagen sin for Kondismedlemmene i området.

– Det blir litt spennende. Det ser ikke ut i hagen etter alt regnværet, og det er usikkert om vi får klipt graset først, men vi tar det litt som det kommer, sier hun, og oppfordrer de som har lyst til å komme om å melde seg på Myllavannet Rundt, og om en ikke er medlem i Kondis allerede, så kan en melde seg inn her. Nå koster det kun 290 kroner å være medlem ut året. 

Delvis spleiselag

Anne har påtatt seg å ordne med enkel servering, som hun kaller det. Det blir enkel grillmat fra Anne, mens hver enkelt tar med seg egen drikke til festen.

Adresse for dagen er: Elgtråkket 6, og de som kjører bil anbefales å parkere på Kiwi Harestua da det er lite med parkeringsplasser i hagen. Det vil også by seg muligheter for samkjøring fra Mylla til Harestua.

Dette er tredje gangen i år at Kondistreninga Gran arrangerer Kondis-kaffe/Afterrun. Den første var på en kaffebar, den neste var lunsj hjemme hos Karin, mens de nå satser på grilling hos Anne.

– Vi regner med at det blir flere av disse arrangementene framover. Vi begynner å bli en stor fin gjeng og det er alltid så moro å møtes og være sosiale, sier Karin.

Kondistreninga Gran

Kondistreninga Gran ble etablert i januar i år og har tre treninger i uka. På mandager er det fast intervalltrening klokka 18.00 med oppmøte på Hadeland videregående skole. På torsdagene er det løpetur på ulike steder i området. I går dro de for andre gang til Mylla for å løpe gjennom løypa for løpet. Løypeprofilen ble lagt ut i Facebookgruppa «Kondistreninga Gran» med et smilemerke ved selveste «Monsterbakken» og forsikringer om at den var ikke så grusom som den så  ut til.

Er det ikke løp i helgene som de har bestemt seg for å reise til, legger de inn en lengre løpetur.

Er du interessert i å være med på Kondistreninga Gran sine treninger, kan du be om å bli medlem i gruppa som du finner på Kondis sin Facebookside. Treningene er åpne for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer. Ta gjerne med en venn og kom. Eller kom alene akkurat som du er.