Rammene var som sagt fantastiske for løping i hovedstaden lørdag 4. september. Sol og sommer-stemning preget gatene, og på Bislett stadion var det topp stemning både før, under og etter løpene. Else Koss Furuseth bidro på oppvarming, og tok løperne i mål i Sofies gate.

Jane Horpestad vant 10-kilometeren

På den lengste distansen var det Jane Horpestad som var raskest gjennom løypa. Hun løp på 41:06. Med det var hun 1 minutt og 45 sekunder foran dagens andreplass, som gikk til Eva Marie Bakke. Ida Olivia Midttun Dahlen ble nummer tre i mål, etter å ha vært på andreplass ved passerig 7 kilometer. Hennes sluttid ble 43:04.

1-plass-jane-horpestad.jpgJane Horpestad tok 1. plass på 10 kilometer. Her på løypas høyeste punkt en kilometer før mål. (Foto: Tom-Arild Hansen)

2-plass-eva-marie-bakke.jpgDet ble 2. plass på Eva Marie Bakke. Hun hadde krefter igjen til et smil ved passering 9 kilometer. (Foto: Tom-Arild Hansen)

3-plass-ida-olivia-midttun-dahlen.jpg3. plass på 10 kilometer tok Ida Olivia Midttun Dahlen fra Troikafruene. (Foto: Tom-Arild Hansen)

Oda Hove var best på 5 kilometer

På den korteste distansen, som startet først av de to - var det Oda Hove som vant. Hun løp på 17:58. Dette var 49 sekunder raskere enn Christine Colling Westerbø Berthelsen, som ble nummer to på 18:47. På tredjeplass fulgte Shora Rezaie Jahromi fra Team Scrambled Legs. Hun fikk sluttid 20:10.

5-km-1-plass-oda-hove.jpgOda Hove tok førsteplassen på 5-kilometeren. Her ved passering 4 kilometer. (Foto: Tom-Arild Hansen)

5-km-2-plass-christine-colling-westerbo-berthelsen.jpgChristine Colling Westerbø Berthelsen ble nummer to i dag. (Foto: Tom-Arild Hansen)