Kveldens løp hadde start ved Romsås kirke og første 2/3 av løypene var lagt mellom blokkene på Romsås, mens den siste delen gikk i skogsterreng ned mot Badedammen ved Grorud. Dermed ble det stor fart i starten av løpet og det var da viktig å avpasse farten når en gikk inn i skogen. Kveldens løyper var på ca 3,1 km med 17-18 poster.

Blant damene var det Pia Young Vik, som var raskest og vant med 49 sek margin til klubbvenninnen Anne Johanne Lind Nørbech, mens Tone Bergerud Lye, også hun fra Nydalen, ble nr 3 ytterligere 20 sek bak.

Dagens raskest mann var siste års junioren Kornelius Kriszat-Løvfald, Nydalens Sk, som var 29 sek foran NTNUIs Oskar Størmer. Her fulgte Alfred Bjørnerød, OK Moss, på 3. plass ytterligere 8 sek bak.

Oslo City Cup forsetter tirsdag over påske med løp fra Skøyen skole ved Frognerparken.