Sondre Nordstad Moen hviler ikke så lenge på laurbærene og tenker å springe Napoli Halvmaraton søndag 4. februar. Løpet vil inngå som en del av treninga fram mot VM halvmaraton i Valencia 24. mars. 

- Napoli Halvmaraton er den konkurransen jeg trenger nå. Jeg forventer bra vær, og jeg er blitt fortalt at konkurrentene mine vil ha potensial til å løpe under 1 time. Ut fra løypekartet ser traseen fin ut, forteller Sondre i en pressemelding fra arrangøren av Napoli Halvmaraton. 

Nordmannen er for tida på et lengre treningsopphold i Kenya, og han vil bare ta en snartur ned fra høyden og dra raskt tilbake til tynnlufta etterpå - for å være optimalt forberedt til neste store oppgave, VM halvmaraton som går i Valencia 24. mars. 

Før den tid skal Karoline Bjerkeli Grøvdal i aksjon i New York Halvmaraton. Løpet har stor prestisje i USA, og i fjor var det amerikanernes egen stjerne, Molly Huddle som vant på 1.08.19. I alt løp seks kvinner under 1.10. Karoline har 1.09.45 som pers, og det er ei tid hun bør ha mulighet til å underskride. 

Sondre Nordstad Moen løp seg for alvor inn i rekordbøkene en høstdag i Valencia. (Foto: Valencia Halvmaraton)
Sondre Nordstad Moen vil prøve seg på halvmaraton to ganger i vinter, først i Napoli og så i VM halvmaraton i Valencia. (Foto: Valencia Halvmaraton)