Nyskapningen med rulleskikarusell har ikke vært noen ubetinget suksess, deltakerantallet tatt i betraktning. Arrangørene i Sørskogbygda IL og deltakere er imidlertid skjønt enig om at dette bare er begynnelsen. Med litt mer variasjon i lengder og trasèer, og ikke minst et tettere samarbeid med ski-klubber og kretsen, skal neste år samle langt flere enn de 20 som benyttet seg av tilbudet i år. Starmoen Gocartbane er litt mer variert enn banen i Våler, og små bakker og krappe svinger setter krav til teknikken. Rett og slett fartsfylt moro uten bråk og eksos. Bare synd at så få har oppdaget det foreløpig.
Halve feltet i "pole position"! Bred bane og alle 11 løpere i samme heat gikk problemfritt. Oppstilt fra venstre: "Sjefen sjøl" Kjell Nystuen, Marius Dybdal, Jan Egil Andresen, Rolf Bakken, Egil Dybdal, Ivar H Indby, Marthe S Johansen, "inlinerne" Håvard Enersen og Stein Berg (delvis skjult), Kjell Karlsen og Tom Erik Karlsen (delvis skjult).
Etter løpet var det premieutdeling for karusellen. Her vanket det sportsartikler til absolutt alle deltakerne, uavhengig av antall løp. På bildet får yngste deltaker Tom Erik Karlsen, Hernes IL sin velfortjente premie av Kjell Nystuen og karusellens "maskot". Tom Erik har stilt opp i samtlige fire løp. Det er det bare "kanonene" Jan Egil Andresen og Kjell Karlsen som har gjort, i tillegg til "primus motor" Kjell Nystuen.
Trenings-Cup Rulleski og rulleskøyter        
Renn nr 4 av 4
Arrangør: Sørskogbygda IL ski Dato: 28.09.03
Sted: Starmoen motorbane
Øvelser: Klassisk, fristil og rulleskøyter
Plass Navn Klubb

Rulleskøyter:
Menn 20-39 år (5 km)

1 Stein Berg J/H
2 Håvard Enersen J/H

Rulleski fristil:
Gutter 14 år (3 km)

1 Tom Erik Karlsen Hernes IL

Jenter 14 år (3 km)
1 Marthe S. Johansen Hernes IL

Gutter 15 år (3 km)
1 Marius Dybdal Hernes IL
2 Ivar Hesselberg Indby Nordbygda IL

Menn 20-39 år (5 km)
1 Kjell Karlsen Sørskogbygda IL
2 Jan Egil Andresen Hamar Skiklubb

Menn 45-49 år (5 km)
1 Egil Dybdal Hernes IL

Menn 60-64 år (5 km)
1 Kjell Nystuen Sørskogbygda IL

Rulleski klassisk:
Menn 40-44 år (5 km)

1 Rolf Bakken Hernes IL

11 startende
11 resultater