Det er 8 løp i årets Sport 1-karusell, og som vanlig starter karusellen med Kirkerunden. Løpet går tirsdag 26. april og er 3,9 km langt. Siden går det slag i slag med 4 løp før sommerferien og de resterende fire etter sommerferien. Nytt av året er årets 3. løp som arrangeres 24.mai  Dette er motbakkeløpet Holtan Damtjønn på ca. 3 km med mellom 8 og 9 prosent stigning.

Rune Romnes, som er leder i friidrettsgruppa i Skarphedin, forteller til Kondis at karusellen startet opp i 2015 i samarbeid med Sport 1 Glexe. 

– Målet var å få økt aktivitet i området, samt å tjene penger for friidrettsgruppa. Friidrettsgruppa var i et generasjonsskifte blant utøverne og ønsket å få større aktivitet i gruppa, forklarer Romnes. 

Evalueringen etter fjorårets syvende sesong av karusellen viste positive resultater. 

– For friidrettsgruppa har man fått bedre økonomi enn tidligere, nye medlemmer i styret, samt mange nye medlemmer i klubben fra land som f.eks Syria. Målsettingen for årets sesong er å prøve å få med flere trimmere i karusellen. Det sosiale aspektet både før og etter de ulike løpene skal gjøre det gøy å delta, avslutter Romnes. 

Påmelding kan gjøres her. 

Mer informasjon finner du på arrangementets facebook-side.

Arrangørens nettside

62-103.jpg
Her ser vi Pål Hekkeli og Morten Lunde med god innsats på Bergan-runden som var det 7. løpet i Sport 1-karusllen i fjor. 
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957