Klubbskifte skal registreres inn til Friidrettsforbundet innen fristen før årsskiftet, og nå foreligger listen over alle overgangene i forkant av den kommende sesongen.

Gular-Gneist-Koronastevne 3, 1. juli 2020, Fana Stadion
Klubbovergangene er nå klare, Sondre Nordstad Moen (bak) og Zerei Kbrom Mezngi bytter klubb. (Foto: Arne Dag Myking)

Listen viser at både Sondre Nordstad Moen og Zerei Kbrom Mezngi bytter klubb. Sondre Nordstad Moen bytter fra ROS til Nærsnes Løpeklubb. Sondre skriver om sitt klubbskifte på sin Facebook-konto:

«Etter en fin sesong med god oppfølging i IL Ros Friidrett melder jeg overgang til en annen lokal klubb i Asker. Bamford1869 - Nærsnes løpeklubb er en nyoppstartet, ren løpeklubb for voksne som har gitt meg et tilbud jeg ikke kunne takke nei til, både sportslig og økonomisk.

Overgangen er helt udramatisk, jeg skal fortsatt bidra inn mot barne og ungdomsgruppa i IL ROS Friidrett når jeg er hjemme i Norge. -både med treningstips, råd og bidra under friidrettskolen til sommeren.

Takker derfor ikke for meg i IL ROS Friidrett, men sier «Vi ses» utover vinteren og våren.»

Zerei Kbrom Mezngi bytter fra en Stavangerklubb til en annen, fra Spirit til Skjalg. For øvrig er han den eneste som går den veien, det er 13 utøvere som bytter fra Skjalg til Spirit. En stor bevegelse i Stavanger altså.

Den største endringen er den store gruppen i OSI Friidrett som melder overgang til Sportsklubben Vidar, 61 i alt. I alt er det 73 utøvere som har meldt overgang til Sportsklubben Vidar. På den annen side så mister Vidar noen av de unge talentfulle løperne som for eksempel Andreas Fjeld Halvorsen og Sondre Strande Omland, som går til Ull/Kisa.

Det er klubbene Vidar, Ull/Kisa og Spirit som har flest tilflyttere foran denne sesongen.

Se oversikten over klubb-bytter her.

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957