I en tid helt uten konkurranser har fenomenet "virtuelle løp" blitt noe nesten alle løpere forholder seg til. Inntil videre, minimum til 15. juni er de virtuelle løpene muligheten vår til å konkurrere mot andre. 

Det er klart at resultater og statistikk fra virtuelle løp ikke kan sidestilles med ordinære konkurranser. Det kan være store forskjeller i underlag, kupering, vind og andre forhold som påvirker resultatet. Dermed vil dette være uoffisielle resultater som ikke kan brukes i ordinær statistikk, men noen oversikter kan jo likevel være hyggelig og oppmuntrende.

Nærmest ordinære konkurranser er løp på såkalte "segmenter" - der alle løper samme sted og distanse, men heller ikke der har man noen garanti for hvem som faktisk løp eller om man f.eks. syklet. Neida, vi tror ikke noen jukser, men det er faktisk mulig. En muliughet som ikke er interessant så lenge dette likevel bare er uoffisielle resultater.

På forsiden til kondis.no finner du link til både terminlister, resultater og statistikk.

Terminliste virtuelle løp (midl. side)
Resultater virtuelle løp (sammen med ordinære løp)
Statistikk virtuelle løp (midl. side)
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957