Kondistreninga Hamar er en løpegruppe for alle som liker å løpe eller har lyst til å begynne å like det. Det er gratis å være med. Treningene er tilpasset løpere på alle nivåer. Foreløpig legges det opp til intervaller hver torsdag kl. 19. Oppmøtestedet vil variere, og det legges ut melding i forkant på gruppas Facebookside om oppmøtested og innhold i ukas økt. Er du nysgjerrig på hva dette går ut på, er det bare å møte opp. 
 
Treningene drives på frivillig basis av medlemmer i Kondis. Mer informasjon om Kondistreninga og oversikt over alle gruppene finner du HER.
Har du lyst til å vite mer om tilbudet, kan du søke opp Kondistreninga Hamar på Facebook og be om å bli medlem i gruppa. 

Rudy Van Oevelen HKS 2011.jpg
Rudy Van Oevelen, som er en av Kondistrenerne i Hamar,  var trener for FIK Orions-framgansrike distanseløpere i en årrekke. Her foran klubbens juniorherrer og seniorkvinner før Holmenkollstafetten for ti år siden. (Foto: Rolf Bakken)
 

Torsdager kl 19

Første økt er berammet til torsdag 22. apri med møtested ved den store steinen i Ankerskogen (inngangen fra Ankerskogen svømmehall) kl 19. Det blir oppstart med lett oppvarming i samlet flokk - men med god avstand i forhold til gjeldende smittevernregler. Så kjøres det på med intervaller 4-3-2-1 min med 1 min. pause og 1-4 serier (etter nivå og form). DU er hjertelig velkommen!

Hamar-gjeng i Elverum.jpgPål-Erik Langøigjelten (til høyre) og Esther Innselset (nr. 2 fra høyre) ønsker velkommen til Kondistreninga Hamar. Sammen med Bente Langøigjelten (til v.) stod de også bak Vinterjoggen fra Prestrudhallen i tre sesonger helt til koronaen satte en stopper for lavterskel-arrangementet på tampen av forrige sesong. I midten Marit Aamdal og Håkon Amb under et Kondis-arrangement i Elverum høsten 2019. (Foto: Rolf Bakken)
 
Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957