I vår opprettet Kondis sin første treningsgruppe. Den drives i Oslo. Nå håper vi  å få etablert treningsgrupper over hele landet. Disse gruppene skal være gratis og åpne for alle. 
Til dette trenger vi å komme i kontakt med deg som kunne tenke deg å hjelpe oss i dette arbeidet.
les mer i denne artikkelen: "Vil du etablere Kondis-treningsgruppe der du bor?"

Da kondis la ut sin invitt om å starte opp Kondistreningsgruppe forrige uke var  Cathrine Aas Haraldsen raskt ute og grep muligheten. Allerede i løpet av en uke startet hun opp Kondistreninga i Skien.

Haraldsen trodde det ville komme fem treningsivrige mennesker den første kvelden men det kom hele åtte den første onsdagen sjøl etter så kort forvarsel. Dette lover godt for fortsettelsen.
Allerede har 54 blitt medlem av facebookgruppa som du finner her.

Trening på onsdager rundt Hjellevannet
Dermed er det klart for første kveld med gjengen i Skien kun syv dager etter at Kondis annonserte meldingen.
Kondistreninga Skien vil ha oppmøtested ved brannstasjonen på Myren. I vinter blir det å løpe rundt Hjellevannet. En runde er 5 km. I utgangspunktet blir det to runder rundt vannet, menom noen vil hoppe av etter en runde går det fint. Dag og tidspunkt er onsdag 18:30

Dette er trening for alle og en løper i det tempo man er god for. 
Dette skriver Haraldsen på siden til facebookgruppa for Kondistreninga Skien:
 

"Vi løper runder rundt Hjellevannet de første gangene, så får vi se hva vi gjør etterhvert. Der kan man bli med på så mange runder man vil. I utgangspunktet tar vi to runder (10 km) Om noen vil hoppe av etter en runde er det helt ok. Om noen vil løpe lenger tilpasser vi oss.
Håper noen vil løpe med oss🏃‍♀️😃 Det skal gå i snakketempo,og alle som vil skal med."


Allerede etter noen få dager har gruppa fått 25 medlemmer.  HER finner du facebookgruppa.

Alle Kondis-treningene er gratis og en trenger ikke er være medlem i Kondis for å delta.

På siden Kondistreninga kan du lese mer om Kondistreningsgruppene. Mens du kan lese om andre treninggrupper på siden Treningsgrupper.