Kondis ønsker å få etablert treningsgrupper over hele landet. Disse gruppene skal være gratis og åpne for alle. Dersom nivået på de som deltar er svært forskjellig, er det da ofte enklest å gjennomføre intervalltreninger der alt kan foregå på samme sted. Lederne av gruppa er imidlertid fri til å legge opp treningene slik det passer best for gruppa. Det som er viktig for oss er at det er kondisjonstrening (gå, løping, langrenn, sykling osv), og at det er forutsigbart for deltakerne i gruppa slik at de vet hva de kommer til når de kommer på trening. 

I treningsgrupper i Kondis sin regi kan vi dele på ansvaret

Du trenger ikke være den eneste ansvarlige for gruppa. Du kan godt knytte til deg andre som er med deg og organiserer treningene, men en av dere må ha hovedansvaret. 

Vi ønsker at de treningstidene som bestemmes gjennomføres hver gang enten det er få eller mange som kommer. Det er derfor viktig at dere som er trenere ikke påtar dere mer enn at dere klarer å gjennomføre treningene hver uke. Det å lede treningene kan også delegeres til andre i gruppa så snart disse er egnet til det (at de kjenner programmet for treningen og er kompetente til å gjennomføre det). 

Flere treningsgrupper i regi av Kondis - Kondistreninger

Per i dag har vi Kondistreninger i:

  • Oslo
  • Årnes
  • Trondheim
  • Stord
  • Risør
  • Gran
  • Moelv
  • Skien

Vi har etablert lukkede Facebookgrupper for disse treningene på Kondis sin Facebookside. Etter hvert som nye treningsgrupper kommer til, vil også disse få sin egen Facebookgruppe på Kondis sin Facebookside. Her kan dere legge ut informasjon om kommende treninger, og bilder og historier fra gjennomførte treninger. 

Har du lyst til å titte nærmere på hvordan de har løst det i de etablerte gruoppene, kan du be om å bli medlem i gruppene som allerede er etablert. (du må være logget inn på facebook) 
 

3 løpere mot Trondheim Maraton 2018
Kondisjakke til ledere: De som etablerer en Kondis-treningsgruppe i sitt nærområde vil få en egen Kondis-løpejakke av oss. Denne er fra Craft og finnes i seks ulike farger.. (Foto: Marianne Røhme)

 

Slik etablerer du treningsgruppe

Ønsker du å etablere en treningsgruppe i regi av Kondis for faste treninger en gang i uka i ditt område, vil vi gjerne at du tar kontakt med oss på e-post: kondis@kondis.no eller telefon 41509061. Vi bidrar med en Kondis-løpejakke til lederne av treningsgruppene. Vi ser helst at lederne av gruppa er medlem i Kondis. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn her

Kondistreninga_Risor_forsidebilde.jpg
Her ser vi et gruppebilde før en av treningene i Risør.

Utsikt _paa_Malmoeya_640.jpg

På ville veier: Kondistreninga Oslo pleier å ha ukentlige intervalltreninger hver tirsdag ved Sognsvann i Oslo. Innimellom hender det at de også drar på langtur. Det har de valgt å kalle «Kondistreninga på ville veier». Da utforsker de flotte områder som ikke er like kjente for alle. På bildet er løperne på Malmøya.