Mesterskapet ble arrangert i Holmenkollen lørdag. Etter den innledende løpsetappen hadde Arne Post opparbeidet seg en ledelse på 23 sekunder til sin argeste konkurrent, UCKs Alf Roger Holme. Under sykkeletappen ble imidlertid Arne først innhentet og måtte deretter gi en luke på 20 sekunder til Holme. Etter tre km av den avsluttende langrennsetappen var forspranget innhentet. Post som har langrenn som sin sterkeste gren, forsøkte et par ganger å rykke fra Holme, men uten hell. Han klarte imidlertid å komme først inn på oppløpet og spurtslo Holme med ett sekund i mål.

Arne Post har også tidligere i vinter dokumentert solid form, da han vant sesongens første verdenscuprenn i vintertriathlon.

De lovende Drøbakguttene Johan Noraker Nossen og Simon Grøterud hadde en hard kamp om bronsemedaljen i juniorklassen. Noraker Nossen trakk til slutt det lengste strået med 9 sekunders margin. Begge representerte Royal Sport.

På damesiden kom Kristin Lie fra Ski og Royal Sport på en til henne å være beskjeden 6.plass.

Alle resultater og flere bilder finner du på hovedsidene og på triatlonforbundet sine sider.

Torsdag reiser Arne Post til EM i Italia. Målet der er å komme på pallen individuelt, samt å forsvare stafettgullet fra i fjor.
En+stolt+Arne+Post+med+med+det+som+mest+sannsynlig+er+f%F8rste+kongepokal+vunnet+av+en+ut%F8ver+fra+Oppeg%E5rd+IL.%0D%0AFOTO+%3A+Stian+M%F8ller+%2F+videoer.no
En stolt Arne Post med med det som mest sannsynlig er første kongepokal vunnet av en utøver fra Oppegård IL. FOTO : Stian Møller / videoer.no