Lengden på traséen rundt vatnet er 1,7 km. Noen sprang 3 runder (ca 5 km) og andre løp 6 runder (ca 10 km). Dessuten inneholdt løpet en liten runde rundt Lerstad skole for de heilt små, og en runde rundt vatnet for barn og familier. Tilsammen var 148 deltakere med smått og stort påmeldt løpet. Løypen rundt vatnet er i terreng og har en tøff motbakke på hver runde.

Det er Bedriftsidretten som arrangerer løpet, og de vil fortsette å arrangere løp en gang i måneden framover i forskjellige løyper. I dag var familieklassen størst da dette var hovedfokus i planleggingen. Neste gang det blir familieløp her blir det også åpen kiosk og tilgang til toiletter.

De to beste på 5 km blei Rolandas Kybartas med tiden 19.16 og Janne Elin Vatnaland på 20.16. Vinnerne på 10 km blei Jan Ketil Vinnes med 38.10 og Anna Barton på tiden 53.08. Janne Elin Vatnaland var også beste kvinne kvinne på Vårdilten sist onsdag.

Se flere bilder her

RESULTATER 5 KM

RESULTATER 10 KM

Foer_Loepet_folk
Nesten 150 deltakere var påmeldt dagens løp

Starten_tetFra fellesstarten ser vi Jan Ketil Vinnes (1002) som vinner 10 km. Bak han ser vi Erik Henriksen som blei nummer to på 10 km. Startnummer 1183 er Rolandas Kybartas som vant 5 km

Starten_Per_Inge_BjoernestadPer Inge Bjørnestad (1187) blei nummer tre på 10 km.  Arild Vågnes (1177) kom på fjerdeplass på 10 km. Unge Ludvik Grytten Farstad (1191) sprang også fort på 5 km, men var for ung til å få springe på tid

Janne_Elin_Vatnaland_Loeypa
Janne Elin Vatnaland vant 5 km for kvinner

10km_Anna_Barton
Anna Barton vant 10 km for kvinner

5km_to_beste_kvinner
Emma Ovidie Sandvik Aarsæther (1201) blei nest beste jente på 5 km. Janne Elin Vatnaland vant 5 km

10_beste_mennDe tre beste menn på 10 km, Per Inge Bjørnestad (1187) nr. tre, Jan Ketil Vinnes (1002) vinner og Erik Henriksen (1185) nummer to

5_km_de_besteDe beste menn på 5 km.Ola Valaas Jensen-Skare (1161) blei nummer to, Rolandas Kybartas (1183) vinner og Daniel Eikås fra Stryn (1160) blei tredjemann