På bildet ser vi fra venstre Terje Svensson, Vidar Augustin og Kjell-Arne Johansen alle Fredrikstad IF. Foto: Fredrikstad IF's hjemmeside.

Tønsberg Triathlonklubb var arrangør av løpet som har start i Horten og mål på idylliske Ringhaugstranda i Tønsberg.  Som navnet tilsier så går løypa, så langt det er mulig, helt ute langs kysten. De første 13 km var flat og fin asfaltløypa. Deretter bestod løypa av mye skogbunn med røtter og steiner. Regn med tilhørende torden gjorde denne del av løypa glatt og sleip.

Best blant de lokale var Henning Pedersen, Moss Skiklubb, og Bjørn Johannessen, Halden IL. Disse løp for det meste sammen, men Henning fikk ei luke opp en av bakkene mot slutten og økte forspranget mot mål. Henning løp på 1:20:16 og Bjørn 1:22:27. Dette ga en total 3. og 4. plass.

2

540 Pedersen, Henning Menn 20-39 Moss Skiklubb 1:20:16
3 538 Johannesen, Bjørn Menn 20-39 Halden IL 1:22:27

Vidar Augustin, Fredrikstad IF debuterte i den krevente løypa og hadde som målsetting å komme under to timer. Dette gikk greit og han brukte bare 1:56:13 på kystveien fra Horten til Tønsberg.

40

482

Augustin, Vidar

Menn 40-49

Fredrikstad if

1:56:13

I klasse 50-54 løp Rolf Bøhn, Halden IL inn til en 2. plass med tida 1:32:24, mens Terje Svensson som nå kommer for fullt kom på plassen bak med tida 1:41:42.

2

537 Bøhn, Rolf Menn 50-54 Halden IL 1:32:24
3 508 Svensson, Terje Menn 50-54 Fredrikstad IF 1:41:42

I klasse 55-59 gjorde Kjell Arne Johansen nok et godt løp og løp inn til en 4. plass med tida 1:41:24.

Fra løpet på Fredrikstad IF hjemmeside

Teten rett etter start i Kystleden Halvmaraton. Helt til venstre i bildet ligger Henning Pedersen (540) fra Moss som til slutt kom inn på en total tredje plass. (Foto: Heming Leira)

Henning Pedersen (540) og Bjørn Johannessen (538) løper side om side noe de gjorde i det meste av løpet. (Foto: Heming Leira)

Bjørn Johannessen (538). (Foto: Heming Leira)

Kjell-Arne Johansen som her har kastet capsen mot slutten av løpet. (Foto: Heming Leira)

Terje Svensson som er like glad og fornøyd etter å ha løpt 20 km i regn, torden , stein og glatt skogbunn. (Foto: Heming Leira)

Rolf Bøhn litt før mål.   (Foto: Heming Leira)