Sjøl om det er masse snø på Sognsvann og folk fortsatt går på ski der, er løypa rundt Sognsvann godt brøytet og med unntak av noen få partier med is på vestsiden er det fritt for snø og bra løpsforhold.
Det er fortsatt noen ledige plasser til løpsteknikkurseet. 

- Forholdene er gode og de blir enda bedre til helga, forteller kursansvarlig Øyvind Kvernen i Hverdagstreneren, som lover flott deltakerpose med overraskelser til alle deltakerne. Har du litt tid ledig på søndag, er det bare å melde seg på ved å sende e-post til Øyvind Kvernen: hverdagstreneren@gmail.com 
Husk også å oppgi hvilken t-skjortestørrelse og sokkestørrelse du bruker.


Med mye sol og mange varmegrader de nærmeste dagene vil nok den siste isen forsvinne frem til søndag.

 

Proeveloeping_11april_Sognsvann_IMG_3610.jpg
Løpsinstruktør Tim Bennett, Jan Nicolai Aamodt og Jørn Stave tester løypa rundtt Sognsvann onsdag.

Kurset i løpeteknikk arrangeres i samarbeid med Øyvind Kvernen i Hverdagstreneren – på Sognsvann i Oslo den 15. april klokka 11.

Det er Øyvind og Kondis-president Tim Bennett som vil være trenere under kurset. På kurset får du lære hjelpeøvelser og teknikkøvelser som skal gjøre det lettere å trene inn riktig løpeteknikk. Det blir fokus på både gode hjelpeøvelser og riktig bruk av armer, hofte og overkropp samt stegavvikling.

Det blir personlig oppfølging i grupper inndelt etter nivå. Her vil alle ha mye å lære. Vi starter med lett oppvarming og teknikkøvelser.

Deretter blir det en hoveddel bestående av motbakkeløping og nedoverbakkeløping. Avslutningsvis demonstrerer vi gode styrkeøvelser for løpere og deler ut en flott goodiebag med mye spennende innhold fra samarbeidspartnere.