For å kunne gjøre produktene best mulig er de kvalitetssikret, spesialutviklet og testet av idrettsutøvere som Sponser har tett dialog med. Sponser Sport Food har en rekke syrefrie produkter, blant annet sportsdrikker, som heves til et nytt nivå da man unngår magetrøbbel som man ofte får ved for sterke sportsdrikker med mye syre. Sportsernæringsproduktene er tydelig merket med hva som er best egnet både før, under og etter trening og konkurranse med tanke på innholdet av proteiner og karbohydrater. 

Det gjøres oppmerksom på at kondis.no ikke har testet produktene. Denne omtalen er helt eller delvis basert på en pressemelding og representerer ikke nødvendigvis kondis.nos syn på produktene.

sponser-long-energy.jpg
Long Energy - Syrefri sportsdrikk
Enten du skal trene til et langt skirenn, maraton, triatlon eller en lengre sykkelkonkurranse er dette sportsdrikken som gjelder. Denne er helt uten syre og er derfor veldig mild i smak og for magen. Den inneholder 8 forskjellige kilder til karbohydrater, deriblant VITARGO® , og dette gir oss en stabil og jevn blodsukkerstigning. I tillegg inneholder Long Energy 5% proteiner som hjelper til å restituere musklene både under og etter lange utholdenhetstreninger og konkurranser.
Pris: 499 kr



Red Beet VinitroxBedre Kondisjon med rødbetjuice
Rødbetshot som inneholder like mye nitrater som 500ml rødbetjuice. Det forskes mye på rødbetjuice og utholdenhet, og flere studier har vist at man kan bedre utholdenheten mange prosent ved å få i seg rødbetjuice i forkant av trening. Det vesentlige er nitratinnholdet som kan gjøre at oksygentilførselen til arbeidende muskler økes fordi blodårene utvides. Brukes før konkurranser og hard trening. Man skal ta 1 shot daglig i 3 dager før konkurranse, samt en shot med frokosten selve konkurransedagen. 
Pris: 249 kr
sponser-red-beet.jpg

High Energy BarSportsbar som er lett å fordøye og gir jevn energi
Konkurransebar for langvarig energi med betaglukaner og MCT (mellomlange fettsyrer). Denne baren er super under høyintensive aktiviteter. Lett tilgjengelige korte, mellomlange og langkjedede karbohydrater sørger for en jevn blodsukkerstigning, og fettsyrer som gjør nytten når kroppen har brukt opp karbohydratlagrene. Baren er lett å tygge i seg og lett å fordøye. Prøv den under neste skirenn!
Pris: 35 kr
sponser-high-energy.jpg
sponser-recovery.jpg

Pro Recovery 50/36 Restitusjonsdrikken som smaker milkshake
Ikke alle proteinshaker smaker like godt, men denne restitusjonsdrikken blander man med vann etter hard trening eller konkurranse, og den smaker som vaniljemilkshake. Pro Recovery er en restitusjonsdrikk som dekker alle behovene etter trening. Den fyller opp glykogenlagrene, reparerer og bygger opp musklene og styrker immunsystemet. 36% proteiner og 50% karbohydrater.
Pris: 599 kr




Liquid Energy PlusSmart Energigel med koffein
Er du lei av små pakker med klissete gel? Sponser Liquid Energy Plus 70g er et lett fordøyelig flytende sportsgelkonsentrat som inneholder langsomme og raske karbohydratkilder. Beriket med blant annet 50mg koffein for å vekke kroppen og sikre fokuset i konkurranser. Denne sportsgellen kommer i en praktisk 70g tannkremliknende tube (2 porsjoner), og er perfekt i drikkebeltet på sykkel eller ski når man trenger energi. Skyll alltid gel ned med vann!
Pris: 49 kr
sponser-liquid-energy.jpg
sponser-carbo-loader.jpg
Carbo Loader Fyll karbohydratlagrene før konkurranse
Før lengre utholdenhetskonkurranser bør karbohydratlagrene alltid fylles opp. Det er ikke alltid like lett å presse i seg ekstra mye pasta, ris og karbohydrater i forkant av konkurranse. Carbo Loader er derfor en fin løsning til måltidene 1-2 dager før. Energirik sportsdrikke med 250g karbohydrater per liter, og inneholder Vitargo, et patentert karbohydrat fra bygg, som er spesielt utviklet til glykogenlagring.
Pris: 499 kr



Cereal Energy Plus Cranberry - MÜSLIBAR med fyll i midten  
Denne muslibaren skiller seg fra andre barer grunnet det deilige kremfyllet i midten. Den er velegnet både før, under og etter trening. Lett å fordøye og beriket med L-carnitin og magnesium. Magnesium spiller en viktig rolle i elektrolyttbalansen i kroppen og er viktig for muskelfunksjonen. 
Pris: 35 kr
sponser-cereal-energy.jpg