KM i sprintorientering for Akershus og Oslo var i år lagt til Sandvika sentrum på en dag hvor gradestokken viste 29 grader og en skulle tro at en var lengre syd. Tirsdagens «terreng» var bestod av området rundt Sandvika Storsenter, sentrumsgater og boligområder. Et komplekst gatebilde og et parkeringshus, hvor en kunne løpe rundt, under og over bød på utfordringer for deltagerne og mange fikk seg noen ekstra runder før de kom frem til postene.

I herrenes seniorklasse, som løp 3 km og hadde 21 poster ble det seier til Jon Aukrust Osmoen, Nydalens SK  med tiden 16,51 min og var med det 7 sek foran Karl Fremstad, IL Tyrving, mens Torgeir Nørbech, Tyrving fulgte på 3. plass 13 sek bak Osmoen. I damens seniorklasse, som var på 2,76 km,  ble det seier til Anne Johanne Lind Nørbech, Nydalens SK med tiden 17,13 min. Her fulgte Siri Ulvestad, Nydalens SK nærmeste, 27 sek bak, mens Tyrvings Ida Tiltnes ble nr 3 1,49 min bak.

Løpet var og løp nr 2 i årets Trimtex cup for 13-16 åringer, disse var fordelt på to klasser pr kjønn: 13-14 og 15-16. De to yngste klassene ble vunnet av Maja Mo Hjelseth og Martin Størmer-Antonsen, begge fra Nydalens SK, som vant med hhv 1,06 min og 39 sek margin til neste løper. I de to eldste klassene ble det seier til Oda Scheele, Nydalens SK og Magnus Eide-Fredriksen, Heming, her var seiersmarginene på hhv 1,07 min og 25 sek.

Totalt 336 løpere hadde funnet veien til Sandvika denne fine tirsdagskvelden.