Det er en morsom trasé i en sløyfe på 3, noe varierte runder.  Mange kommer igjen hver lørdag. Men det kommer også stadig nye. I dag var det 34 debutanter med, ikke minst fra ulike land som bl.a. Australia og Canada, Tyskland, UK og USA. Og det ble satt 10 personlige rekorder.

Dagens vinner ble debutant Hågen Urseth fra FIK Ren-Eng på 17:58. Han ble fulgt av Sverre McSeveny-Åril som kom inn til 18:32. Vi kan føye til at Sverres PB ligger på 17:56. Det var Sverres 11 deltakelse i dag. Sverre ble pustet i nakken av Ole Christian Lien som klarte 18:34, som fikk tredjeplass i sitt tredje løp.

Lise Marie Kvakkestad seiret blant damene på tiden 23:05. Dette var hennes første løp. Andre plass gikk til Hege Vigdel Simonsen på tiden 24:34, bare ett sekund etter sin egne PB. Det var hennes andre løp. Det ble tett mellom 3. og 4. plass som gikk til Tamsin Crothers på 25:04, og Anna Pitt og 25:07. Totalt uansett sted var dette Tamsins 87. løp. Løpet arrangeres samtidig i flere store byer i Europa.

Bredden på deltakere er stor her på Tøyen, fra de helt unge løpere, til eldre som er mindre trent, og et felt som strekkes ut fra de helt rå løperne. I et fint samhold med tilbud om å gå sammen på Café etter løpet.  Dette er et av svært få løpskaruseller som også arrangerer i feriemåneden juli.

Mot 67 deltakere for en uke siden økte deltakertallet til 87 i dag. Det varierer litt fra gang til gang. Løpet arrangeres hver lørdag kl 09:30 i Tøyenparken hele året. Av diverse årsaker må man a likevel sjekke hver uke om det går løp. Deltakelsen er gratis, og krever registering på nett. Bl.a. for å kunne skrive ut en strekkode som medbringes for tidtakingen.

Hjemmeside

Facerbokside

Resultater for Tøyen Parkrun

Rasmus holder jevn fart med sin mamma Linda Larsen.

Her er vinneren og debutanten Hågen Urset fra FIK Ren-Eng som kom inn på 17:58. Han ble fulgt av Sverre McSeveny-Åril som kom inn til 18:32.

Dette er et løp der barn og foreldre kan trene sammen. Her ser vi mamma Helen Temple Rist følge sin sønn Leo.

Legg merke til den blide damen til høyre. Lite vet vi hva hun tenker på.

Her forbereder hun et hoppestunt.

Jaggu gjorde hun det på ordentlig.
Dette må da være Allisha Oxley fra Australia. Bl.a. administerer hun FB-siden til Darebin parkrun i Preston, Victoria. Ryktene sier at hun er nå i Norge for å delta på Ironman. Løpet som starter i Haugesund 1. juli. Allisha løper for Eltham Triathlon and Open Water Club. Hun kom inn til 28:26 og løp sitt parkrun nr. 108, og sitt første på Tøyen.

Nå gjenstår landingen.

Det ble et pent nedslag og videre løping. God underholdning for fotografen.

Mens vi noterte kanskje 3 joggevogner med i løpet en gang i vinter, var det mange joggevogner å se denne gang.

Henrik Jørgensen, 8 plass totalt, løper i klasse JM 11-14, fikk tiden 20:12. Det var hans debut på Parkrun.

Nils Øksnevad fikk tiden 20:20. Han har PB på 20:07. Nils Øksnevad sa at han slet hardt for å følge gutten Henrik Jørgensen, og klarte ikke å slå ham.

De sies at løpere svært ofte er på godt humør. Det stemmer i hvert fall her.

Morgan Adolfsen, Ryeløperen som holder trøkket. Morgan Adolfsen kunne ikke perse i dag. Det tror vi er fordi han er svært aktiv med løping nå. Kvelden før hadde han løpt «St. Hansgaloppen» i Maridalen, og på søndag skulle han løpe med «Kondistreningen på ville veier»   Morgan løp 34 sekunder bak sin PB i sitt 7. løp. Det er vel bra jobba.

Wilhelm Elvebakk Saidi løper i klasse JM11-14. Han ble klokket inn til 22:54 og ny PB i sitt 9. parkrun.

Dette tror vi er Hege Vigdel Simonsen. Hun kom inn til 24:34 og tok en pen 2. plass. 11 sekunder bak sin PB i sitt 2. parkrun.​

Denne smilende løperen, en blant flere med skjorta til Haigh Country Park, Haigh, Wigan, litt nord i England. Tamsin Crothers har fortalt at parkrun avgjorde om hun skulle besøke Oslo denne helgen. Tamsin løp inn til 3. plass med tiden 25:04. Hun løper for Vegan Runners. Dette ble hennes parkrun nr. 87, men hennes første på Tøyen.

Sarah McSeveny-Åril løp sitt 12. løp med joggevogn. Hun kom inn til 25:30 og et døyt minutt bak sin pers på 24:42. Om hun løper med vogn hver gang vet vi ikke, men vi tror det.

I kampen med joggevogn er det viktig å possisjonere seg.

Kristian Roald løp sitt 4. løp på 21:58, som er ca 1:30 bak sin pers. Kristian Roald trener blant annet med Sportsklubben Rye.

Kampendama Anne Lise Elverum t.h. er en ivrig deltaker på Parkrun. Flere av deltakerene jobber frivillig med løpet. Det gjør også Anne Lise. Løpet er gratis, og flere deltakere gir litt tilbake med å være medarrangører av og til.

Tre glade deltakere. Det er Chris Leppard som navigerer sitt løp nr. 90. Guttene kom inn til 23:45. PB er på 22:13.

Målområdet i Tøyenparken med tidtakerene Erik Kolbjørnsen​
 og Mark White.
Sverre McSeveny-Åril og Ole Christian Lien inn til 2. og 3. plass.

André Voltmann tok 5. plass med tiden 19:11. Ny pers i sitt 2 parkrun, og sitt første på Tøyen.

Henrik Jørgensen, 8 plass totalt, løper i klasse JM 11-14, fikk tiden 20:12. Han imponerte veldig. Det gjorde godt å lande i gresset etter målgang.

Lise Marie Kvakkestad vant Tøyen Parkrun på 23:05. Hun var svært fornøyd. Ved sin side Eivind Bjørhei som kom inn på likt med 23:04. De løp sammen gjennom hele løpet. Dette var begges aller første Tøyen Parkrun.