Löplabbet åpnet butikk på Ski Storsenter mandag 3 mai og skal være med på å forsterke senterets profil med helse, sport og velvære.
 
Sportskjeden Löplabbet er en kompetansebutikk for dem som er opptatt av at riktig fottøy betyr mye for treningsopplevelsen.
– Vi går vitenskapelig til verks for å hjelpe kundene. Alle har unike føtter, og vi bruker en såkalt speilkasse for å finne ut hvilken type sko som egner seg. Den gir oss et eksakt bilde av foten. Deretter tar kunden en liten løpetur på tredemølle. Basert på dette finner vi en sko med perfekt stabilitet og passform, sier butikksjef Hanne Gulbrandsen.

Hun forteller at mange får ødelagt løpeturen etter dårlige råd om sko, men det er ingen umiddelbar sammenheng mellom pris og kvalitet. Gulbrandsen er opptatt av at Löplabbet skal være en butikk for alle, uansett form, ambisjoner og forutsetninger, og mener at riktige sko gir mer treningsglede.
– Vi har store forventninger her på Ski. Vi er midt i høysesongen for løping, og allerede første dagen var tilstrømningen større enn forventet. Stadig flere ser verdien av jevnlig trening, sier Gulbrandsen.

Senterdirektør Georg Vestby ved Ski Storsenter sier at Löplabbet er et perfekt supplement til senterets ambisjon om å være best på sport, helse og velvære.
– Dette er en godtebutikk for alle som liker å bevege seg, sier Vestby.

Löplabbet ble grunnlagt i 1987. Butikken på Ski er den niende i rekken, og den første sør for Oslo.

Löplabbets hjemmeside