Gausdal Friidrettsklubb arrangerte Skeikampen Rundt for 6. gang lørdag 8. august. 65 løpere fullførte langløypa på 12,2 kilometer mens 24 fullførte den 3,7 km lange kortløypa.

Begge løypene hadde start og mål ved Segalstad seter på Skeikampen. Den korteste har en stigning på 123 meter, og den lengste på 347 meter.

Det var skiløperne som løp fortest med joggesko på bena i det som store deler av året er et skieldorado.

Det aller meste av løpet går i terrenget, men akkurat her løpes det på Torsdalsvegen. (Arrangørfoto)

Det var løpere fra Frogner Runners både på førsteplass, andreplass og fjerdeplass i herreklassen. (Arrangørfoto)

Se også: Frogner Runners satser på Skeikampen Rundt

Oddvin Offigstad løp inn til 3. plass. (Arrangørfoto)

I herreklassen vant Simen Østensen fra Fossum IF på 46:40, nesten tre minutters raskere enn Didrik Smith fra Frogners Runners, en klubb også Simen er med i. Deretter fulgte Oddvin Offigstad og Kjetil Dammen.

I kvinneklassen vant Maren Wangensteen fra Ryfoss på tiden 56:11, foran Ine Skjellum, Bente Størmer Steira og Lotta Udnes Weng på de neste plassene.

Løper i ungdomsklassen med karakteristiske Skeikampen i bakgrunnen. (Arrangørfoto)

Ungdom som diskuterer løpet etter målgang. (Arrangørfoto)