Løpeskjørt selger treningsklær som shorts, tights, undertøy, overdeler og selvfølgelig løpeskjørt. Butikken selger også tilbehør som reflekser, løpebelter, hodeplagg, bånd og strikker, massasjeruller med mer.
 

Mer om Løpeskjørt.no sin historie

I 2010 begynte innehaver Tone å løpe etter mange år uten å ha jogget siden videregående skole. Den gangen var tights det foretrukne løpetøyet, en endring fra posete joggebukser og strikkegensere. Tone løp i bomullsjoggebukser og deltok i Sentrumsløpet. Til bursdagen mottok hun et gavekort til å kjøpe tights, noe som føltes ubehagelig i begynnelsen, da hun følte seg eksponert.

Samtidig begynte hun å blogge om løping og ble inspirert av andre løpebloggere. Et bilde av en blogger i løpeskjørt vekket en interesse for denne typen antrekk, som kombinerte stil med komfort uten at man følte seg eksponert.

Å finne et løpeskjørt var utfordrende; ingen sportsbutikker tilbød det, og selv internasjonale søk ga få resultater. Etter noen forsøk med skjørt fra eBay, bestemte Tone seg for å starte sin egen nettbutikk, Løpeskjørt.no.

I 2012 åpnet butikken. Den ekspanderte etter hvert fra en liten skuff på kjøkkenet til et eget showroom. Tone gikk fra å jobbe deltid med nettbutikken til å satse fulltid på Løpeskjørt.no. Nettbutikken vokste til å selge tusenvis av løpeskjørt og annet treningstilbehør, og mottok positive tilbakemeldinger fra kunder som satte pris på komfort og stil.

Bli medlem i Kondis nå

 

Din medlemsrabatt

Løpeskjørt.no gir Kondismedlemmer 15 % rabatt på produkter innen trening, utstyr, ernæring med mer. Du finner løpeskjørt.no her.