Medex Norge selger produkter som kan være til glede for oss løpe- og treningsglade. Blant annet selger de den berømte wattmåleren Stryd. De forhandler også produkter som laktatmålere, sportsernæring, massasjepistoler og andre rehabiliteringsprodukter, sportsbeskyttelse med mer. 
 

Litt om Medex

Medex Norge AS ble startet i 2019 med fokus på ortoser og støttebandasjer fra Medex International Ltd. I dag har de kontorer på SNØ i Lørenskog og et bredere fokus på idrett og god helse med flere andre produkter innen treningsteknologi, sportsbeskyttelse, treningsutstyr, rehabilitering og kosthold. Selskapet valgte derfor å endre fra Medex logo til egen logo, MDX, men har beholdt selskapsnavnet Medex Norge AS. 

Målet for Medex er å tilby produkter av god kvalitet og som kan bidra til at treningsøktene dine blir mer effektive, tryggere og gi deg økt motivasjon og en bedre opplevelse. Medex omfavner også god design og nisjeleverandører. 
 

Bli medlem i Kondis nå

 

Din medlemsrabatt

Medex Norge gir Kondismedlemmer 15 % rabatt på produkter innen trening, utstyr, ernæring med mer. Du finner Medex Norge sin nettbutikk her.