Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Medlemssaker (lukket for andre)

Tonje Lund

Tonje Lund (52) løper lange løp med lite trening

Tonje var den runde jenta som ble valgt sist i gymmen. Selvtilliten var på bånn. Så tok hun grep. Nå løper hun både halvmaraton og lengre løp. Her forteller hun om veien dit, og røper i tillegg hvor lite hun trener for å kunne delta i lange løp.
Det nærmer seg start for Bygdøymila 2024. (Foto: Tom-Arild Hansen)

Eirik Gramstad og Sigrun Gjølberg vant Bygdøymila

Det regnet relativt godt både før og etter løpet, men underveis kunne både løpere og publikum nyte oppholdsvær. Og det var ingenting å si på stemningen på Bygdøy denne søndagen. Raskest på mila var Eirik Gramstad og Sigrun Gjølberg.
Yalemzerf Yehualaw inn til løyperekord og verdens femte beste maratontid i Amsterdam søndag. (Foto fra løpets facebookside)

Yalemzerf Yehualaw satte løyperekord i Amsterdam Maraton

Etiopiske Yalemzerf Yehualaw forbedret løyperekorden med nær halvminuttet da hun vant søndagens Amsterdam Marathon på imponerende 2:16:52. Landsmannen Tsegaye Getachew vant det spennede herreløpet på 2:05:38 da han tok sin andre seier i Amsterdam.

Tage Morken Augustson på vei til seier på den halve distansen i Bergen Maraton lørdag. (Foto fra Maratonkarusellens facebookside)

Rekorddeltakelse i Bergen Maraton med nær 400 deltakere

Bergen Maraton hadde rekordoppslutning med nær 400 fullførende løpere lørdag. Ramn Erstad var med 2:47:25 best av fire jevne løpere fra BFG Bergen Løpeklubb. Tage Morken Augustson stod med 1:11:59 for dagens beste prestasjon på halvmaraton.
Kasper Harlem Fosser gir deg tips til hvordan du kan bli bedre til å løpe i teknisk krevende terreng. (Foto: Bjørn Johannessen)

Kasper Fosser gir tips: Slik kan du bli bedre til å løpe i terrenget

Kasper Harlem Fosser har blant annet tre VM-gull og tre EM-gull i orientering. I tillegg vant han i år verdenscupen sammenlagt for tredje gang. 25-åringen er med andre ord ekspert når det gjelder å løpe fort i skogen.
Her er o-løperens tips til løpere som ønsker å bli bedre til å løpe i teknisk krevende terreng.