Kaptein Dreyers Minneløp arrangeres for 43. år på rad.  Løpet går i vakre omgivelser i Sunndal, i en fantastisk vakker fin løypetrasê. De første årene hadde den en løype på vel 19 kilometer, men er omgjort til en løype som er 12 kilometer.

70 barn

- I perioden 2013-2016 har vi ligget jevnt på ca. 200 deltagere i Minneløpet, og ca. 50-70 barn i barneløpet.  Endringen til 12 km løype, samt tilrettelegging for trim uten tidtaking har gjort løpet tilgjengelig for mange, samtidig som det beholder attrakttiviteten blant de aktive, forteller løpsansvarlig Bent-Ivar Sæther.

Det er en god miks av løpere som kommer igjen hvert år, og nykommere som har dette som sitt personlige mål.  Også barneløpet på 800 meter er populært, og skaper stor glede blant de yngste.  Det er stor stas å «løpe på Hydro», med startnummer og speakertjeneste.  Mange publikummere gleder seg også over arrangementet.

Tror på positiv dag

Arrangøren som er Hydro Sunndal BIL og Sunndal friidrett både håper og tror at lørdag 24. juni blir en frisk og positiv dag for Sunndals-samfunnet, med stor deltagelse og mange publikummere.

For mer informasjon om løpet: www.kapteindreyer.no.  

Oppdateringer, bilder og film fra løypetraséen finner dere på Facebook-siden Kaptein Dreyers Minneløp.