Det er med stor og bunnløs sorg jeg i samråd med Evas familie nå deler med dere at Eva gikk bort onsdag 4. mai. Det skjedde veldig uventet og altfor, altfor tidlig.

Som de fleste vet fikk hun diagnosen ALS i fjor sommer, men har likevel vært så positiv og smilt fra øre til øre hver eneste dag. Hun har vært så flink til å skape gode opplevelser og minner for seg selv og alle rundt seg.

Eva var med på Kondistreninga Trondheim helt fra første løpeøkt, og ble tidlig en del av trenerteamet. Det falt seg helt naturlig, med hennes engasjement og omsorg for andre. Mange husker hennes ivrige heiarop og oppmuntrende glade ansikt.

Under Trondheim Maraton i fjor stod Eva på Skansen og heiet på absolutt alle som løp. Det gjorde hun selv om det tappet henne for krefter. 

Hun var selv ei sprek dame, og fullførte 7 maraton i både Norge og utlandet. Hun tok hver utfordring på strak arm og med et eneste stort smil.

Det er så uendelig trist og ufattelig at dette har skjedd. Vi vil alle huske henne som den positive, optimistiske, sterke, rause, trygge og gode personen hun var. 

Hun etterlater seg samboer og deres tre barn.

Fred over Evas minne. 💚

 

Her kan du lese om Evas beste langtur i Tolga

 
Støtt ALS-foreningen
Nederst i våre artikler på Kondis.no pleier vi å oppfordre våre lesere til å støtte Kondis med økonomiske bidrag. I forbindelse med Evas bortgang vil vi gjerne oppfordre de av dere som har anledning, til å gi et økonomisk bidrag til ALS-foreningen isteden.

Du kan lese mer om ALS-Foreningen her. 


Gi en gave:
Kontonummer til ALS-foreningen er: 1503.29.78239
Vipps: 516159