Sara Kuivisto fra Finland ble en av helgens få dobbeltvinnere da hun på dagens 800 meter kopierte gullet på 1500m fra i går. Gullet ble ikke tatt uten en viss dramatikk. Med en åpningsfart på 70-tallet, var det duket for en fartsfylt sisterunde. Ut på bortre langside ble det bråstopp på feltet og Elin Moraiti forsvant innenfor sargen da lagvenninnen bråstoppet feltet. Men de kom seg videre og på oppløpssiden ble det en tøff kamp om medaljene. Bronsen knep Trine Mjåland to hundredeler foran Yngvild Elvemo.

Med gull også på 4*400m stafett kunne Trine dra fra Jessheim med to gull og en bronse. Et mesterskap hun før sesongen ikke var sikker på om hun skulle klare å kvalifisere seg til. Hun er nok absolutt blant de norske utøverne som virkelig leverte i helgen. Så kan vi glede oss til å se om hun klarer å konservere formen til neste helg i Sigdal.

Medaljegrossisten Trine Mjåland var godt fornøyd med helgen

 

 

800 m kvinner U23
Plass:   Navn: Klubb: Resultat:
1   Sara Kuivisto Finland 2,14,64
2   Lovisa Lindh Sweden 2,14,97
3   Trine H Mjåland Norway 2,15,06
4   Yngvild Elvemo Norway 2,15,08
5   Heidi Marttinen Finland 2,15,97
6   Elin Moraiti Sweden 2,17,01
7   Aurora Dybedokken Norway WC 2,17,50
8   Ingeborg Kristine Lind Norway 2,17,96Trine Mjåland struttet av selvtillitt etter storløpet på 400 meter i går. Her er hun godt i gang sammen med en av de tøffeste konkurrentene, Lovisa Lindh fra Sverige.


Aurora Dybedokken fikk måle seg mot den finske stjernen Sara Kuivisto i dag.


Ingeborg Lind håpet på jevn fart i feltet i dag.

Yngvild Elvemo fra Norge dro feltet halvveis
Sara Kuivisto fra Finland tar gullet


Trine Mjåland kniper bronsen med to hundredels marginFartsøkningen på sisterunden ble for tøff for Ingeborg Kristine Lind i dag. Nå gleder hun seg til tre løp i Sigdal neste helg.

Jag är inte besviken, jag er förbannad

Det var tungt for svenske Elin Moraiti å ringe hjem og fortelle at hun ble dyttet ut fra løpet med 300 meter igjen. Hun mente det burde blitt levert inn protest, men kanskje var det hennes lagvenninne som burde påtatt seg skylden ? Det ble så vidt vi vet ikke levert noen protest. Bittert for Elin, men trolig også lærerikt på lang sikt.

Glade medaljører etter løpet

Trine Mjåland, Sara Kuivisto og Lovisa Lindh med velfortjente medaljer på 800 meter.

Nordisk Baltisk U23 mesterskap i Friidrett

Les alt om fjorårets Junior NM i friidrett

Arrangørens hjemmeside