Offensive Ingeborg holdt nesten helt inn

Ingeborg Kristine Lind tok kommandoen på sisterunden og håpet det skulle holde helt inn. men det ble litt for tøft på slutten. I morgen venter 800 meter mens hun tripler neste helg under Junior NM i Sigdal. I dag ble det fjerdeplass på Ingeborg og femteplass på Runa, men i morgen løper Runa for gull på 5000 meter.

I morgen satser vi på gull

Runa Skrove Falch og Ingeborg Kristine Lind koste seg på Jessheim i dag. I morgen løper Runa for gull på 5000m og Ingeborg for en fin tid på 800 meter. Neste helg avslutter de juniorkarrieren på bane med junior NM i Sigdal.

1500 m Kvinner U23    
1   Sara Kuivisto Finland 4,25,48  
2   Kaisa Tyni Finland 4,26,32 SB
3   Linn Nilsson Sweden 4,26,49  
4   Ingeborg Kristine Lind Norway 4,26,85  
5   Runa S Falch Norway 4,30,92  
6   Heidi Marttinen Finland 4,36,09  
7   Aurora Dybedokken Norway WC 4,36,24  
    Ellen Aga Kildal Norway WC DNF  
    Nathalie Rohlén Sweden DNF  Ingeborg Kristine lind og Aurora Dybedokken  før start.


Konsentrerte jenter før start. Runa Skrove Falch og Ellen Aga Kildal var spent på formen før start i dag. Spesielt Ellen var usikker da hun har vært småsjuk de siste dagene.

De norske jentene på rad og rekke fra start.Nathalie Rohlén fra Sverige tok seg av harejobben fra start.


De norske jentene la seg trygt bak høye Sara Kuivisto fra Finland.Sara Kuivisto fortsatte å dra feltet mens Ellen Aga Kildal hadde sagt takk for seg (skimtes i bakgrunnen). Dessverre hadde ikke sykdommen sluppet taket helt og hun var tvunget til å bryte tidlig. Vi håper hun er frisk igjen til neste helgs juniormesterskap i Sigdal.

På wild card
Ellen Aga Kildal (22) var ikke med på landslaget denne helgen. Herkules-jenta som også studerer i Trondheim trakk seg halvveis på 1500 meter.
-Jeg fikk løpe på wild card, utenfor konkurranse. Dette var en fin anledning til å løpe i et bra felt, sier Skiens-jenta som har slitt med en forkjølelse den siste tiden. Hun løp derfor ikke på Bislett tidligere i uken.
-Det er aldri gøy å bryte, men i dag var det uten tvil det eneste rette, oppsummerer hun.
Ellen har årsbeste på 4.36. I fjor gjorde hun 4,39.
-Jeg har 4.34 som pers omregnet fra yards, sier Ellen som komme seint i gang med årets sesong grunnet eksamen.
-Jeg går på arkitektstudier i Trondheim. I vår fikk skolen klart førsteprioritet noen uker i forbindelse med eksamenstiden, sier Ellen som beklager at hun enda ikke helt er kommet opp på fjorårsnivå.
-For meg er junior NM og senior NM sesongens store mål. Nå må formen snart komme, avslutter hun.Sara Kuivisto dro fortsatt feltet halvveis.


Ingeborg Kristine Lind hang på så godt hun klarte en runde før mål.


På sisterunden tok Ingeborg kommandoen i feltet, en kontroll hun hadde til feltet nærmet seg oppløpssiden.


Da kunne bare Ingeborg skimte vinneren Sara Kuivisto foran seg. Samtidig glapp medaljen med 36 hundredeler.
Aurora Dybedokken fra Tyrving var svært skuffet etter dagens 1500m, men i dag var hun lærling blant de store juniorene. Neste helg skal hun blomstre i Sigdal. Stortalentet kommer helt sikker til å pluke medaljer på flere distanser der.

Nordisk Baltisk U23 mesterskap i Friidrett

Les alt om fjorårets Junior NM i friidrett

Arrangørens hjemmeside