IDUN IL ønsker alle velkommen til Risør Konvoi Maraton søndag 1. okt. 2017 kl 10:00.

- Vi grep sjansen da den bød seg, og er veldig glade for at Friidrettsforbundet tildelte IDUN il arrangøransvaret for NM maraton 2017 senior og veteranklassene, sier Morten Gregersen, leder i IDUN il.

Maraton med flere distanser
- Sammen med Gunnar Hurv og resten av gjengen fra Risør Festuke jobbes det nå for å skape en god ramme rundt NM arrangementet og resten av løpene som inngår i Risør Konvoi Maraton.

- Vi håper på god deltakelse i NM arrangementet, som er lagt til Risør Konvoi Maraton med helmaraton (42,2K), halvmaraton (21,1K), Risørmila (10,5K), 5 for Risør (5,3K) og Barnas maraton (900 m). Konvoi Maraton arrangeres for tredje gang i 2017, og er ett av flere store arrangement som inngår i Risør Festuke 29. sept. –  7. okt. 2017.

Unik rundløypetrasé
- Alle distanser har felles løypetrasé og skjer i rundløype som er kontrollmålt og godkjent. Dermed kommer deltakerne tett på publikum underveis, og det er stimulerende samtidig som løypa krever sitt.

- Hver runde er 5.274,3 meter tilsvarende en åttendedels helmaraton, med start og mål i Strandgata like ved Risør havn og Risør Torv.
 

Fin premiering
- De tre raskeste i NM for damer- og herrer får et par HOKA løpesko i premie. Utover det blir det medaljer etter NFIFs reglement for senior og veteranklassene. For Risør Konvoi Maraton kjører vi vår ordinære premiering og alle deltakerne som fullfører får i tillegg Festukas deltakermedalje og vi har i tillegg laget skjorter med trykk som alle får.

 

Løyperekord

- l 2016 ble herreklassen vunnet av Erik Bergersen fra Kristiansand Løpeklubb på tiden 2:51:15 (løyperekord). Dameklassen ble vunnet av Gerda Fasseland fra Spangereid il med tiden 3:22:28 (løyperekord).

Info, løypekart og lenker til påmelding finnes på www.risoerfestuke.no