Med fortsatte avlysninger og også begrensninger på de ordinære løpene som blir arrangert er virtuelle løp et alternativ som sikkert kommer til å videreføres godt inn i neste år og trolig også lenger. Ser man på de løpene som arrangeres som jule- og nyttårsløp samt adventsløp er disse noen av de mulighetene som finnes:

* Adventsløpet arrangeres av Run4life/Sportsmanden i perioden 1-20 desember. Distansene er 5 km og 10 km og man kan også delta i Adventstrimmen med kilometersanking gjennom løpsperioden.

* AdventUltra er et virtuelt løp på 100 km oppnådd ved å samle opp til distansen i perioden 1-24. desember. Arrangeres av Høyjord IL som også arrangerer ElevationUltra hvor man skal samle så mange høydemeter som mulig innenfor 45 km distanse i perioden 28-31. desember.  

* Romjulsløpet er et virtuelt løpstilbud fra Oslo Maraton som arrangeres i perioden 25-31. desember. Løpet går med seks distanser varierende fra 500/1000 m (Barnas Nisseløp) og til 73.3 km (Trippelen: Maraton+halvmaraton+10 km), samt flere utfordringer satt sammen av ulike distanser. Ved å delta støtter man samtidig Kirkens Bymisjon sin juleaksjon.  

* Romjulsmila arrangeres med Mila, Halvmila og Supermila (1 km) den 27.desember. Løpet er et virtuelt løpstilbud fra Norgesmila.

* Löplabbets Ribbemaraton som tradisjonelt går fra Sandvika til Ski arrangeres i år som virtuelt løp på vanlig dato 27. desember.

* Lofoten Ribbemaraton går også som virtuelt løp i år. Distansene er maraton og halvmaraton som kan løpes i perioden 25-31. desember.

* Nyttårstrimmen, Porsgrunn - Skien (10 km) er i år avlyst og går i stedet som virtuelt løp i perioden 25-31.desember.

* Nyttårsløpet, som arrangeres av Runner's World Challenge, går med distanser fra 5 km til maraton med løpsdatoer enten 31. desember eller 01. januar 2021.