Etter ei uke med mye og variert trening stilte en liten kontingent fra Norge i det årvisse terrengløpet Cross Mar de Pulpi. Løypa, som var angitt til å være 10 km, var nok et par-tre hundre meter for kort, men til gjengjeld var den noe kuperte og svingete på delvis løst underlag, så tidene ble nok heller noe svakere enn det de ville blitt på en flat 10 km på asfalt.

De voksne løp en runde på ca. 2,5 km fire ganger, mens det var kortere alternativ for barn og ungdommer. I alt var det 126 som tok seg til mål i langløypa.

Synøve Brox var med langt framme til ca. 3 km, men følte seg ikke helt vel og roa derfor ned. Likevel løp hun inn til en fin femteplass totalt og seier i klasse 55-59 år. Husbond Jack løp også meget bra, men siden det var en klasse for alle over 65 år, måtte 70-åringen nøye seg med fjerdeplass i klassen. Runar Gilberg ble nummer tre i klasse 50-54 år og Tero Paivarinne nummer 13 i klasse 40-44 år.

Etterpå var det premiesermoni og servering av både mat og drikke til alle deltakerne. Sjøl etter at sola var gått ned lå temperaturen på over 20 grader.

Cross_Brox_pallen.jpgSynøve Brox fikk klatre øverst opp på pallen og motta handfast bevis på klasseseieren. (Foto: Tero Paivarinne)