Treningssenteret HQ Helse på Hønefoss hiver seg på løpsbølgen og inviterer til en nytt løp i traséen til Hytteplanmila. I den samme løypa arrangeres jo også det årlige Røyse Ultraintervall (8x10 km). 

Daglig leder ved HQ Helse og initiativtager til den nye halvmaratonløpet er den sterke løpere Tom-Erik Lukkedal som bor på Røyse ca 1 km fra løypetraséen til Hyttepllanmila.
 

HQ Halvmaraton 2020 "Corona Edition" lørdag 15. august

Vidar_Dvergedal_kontrollmåler_HQ-halvmaratom.jpgVår løypemåler, Vidar Dvergedal, var på Røyse 12. juni og kontrollmålte løypa til HQ Halvmaraton (Bildet til høyre).

Det skal løpes drøye 2 runder i den raske "Hytteplanmila"-traseen, så her kan mange sikte seg inn på gode tider, få en offisiell tid på halvmaraton og kanskje ny pers.

Løpet arrangeres etter Norges Friidrettsforbund sine retningslinjer for mosjonsløp under koronasituasjonen. Det åpnes for 150 deltagere i flere startpuljer. Invitasjonen og opplegget er laget før de nyeste retningslinjene, så det kan jo hende arrangøren legger opp til færre og større puljer enn opprinnelig tenkt.

Informasjon og påmeldig via MyLaps: HQ Halvmaraton 2020
Løpets arrangementsside på facebook

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957