Sport 1 Superstore Hamar har valgt nordiske ski, sykkel og løp som satsingsområder og er en av de offisielle Sport 1 Birkebeinerbutikkene.. 

Løpsavdeling er fungerende gjennom hele året hvor du finner et stort utvalg på forskjellige merker. Her finnes den beste skoen til deg gjennom speilkasse og tredemølletesting for å se hvordan foten din oppfører med skoen på i bevegelse. I tillegg støpes her såler for å gjøre løpsopplevelsen enda mer optimal.

Butikken har et høyt aktivitetsnivå med alt fra smørekurs til teknikkurs, og arrangerer klubbkvelder for de lokale skiklubbene hver høst. Sport 1 Superstore Hamar har alt innen nordisk racing og et bredt utvalg innen tur-, marka- og barneski. Skiverkstedet sliper og legger struktur, og preparerer for konkurranser på høyeste nivå.

Sport 1 Superstore Hamar ble etablert i 2006, og lokalene i Olrud Senter er på hele 1000m². Butikken er fullsortiment, og har et bredt utvalg av turutstyr, fottøy og bekledning. Mange av kundene har et stort fokus mot Birkebeinerarrangementene, noe de deler med de ansatte – dette er en butikk for deg som liker å trene ute i naturen.

Sport 1 Superstore Hamars nettsider

KJEMPETILBUD TIL NYE MEDLEMMER NÅ:
Meld deg inn i dag og få medlemskap for resten av 2016 og hele 2017 for bare 389,- kroner (Unge under 20 betaler kr 195,-). Når vi mottar påmeldingsskjemaet fra deg får du tilsendt det siste nummeret av Kondis, den flotte Treningsdagboka og teknisk Kondis T-skjorte. 

Her kan du lese mer om våre medlemsfordeler og ordne innmelding i KONDIS - norsk organisasjon for kondisjonsidrett. 

Sport1_Hamar_skoavdeling_640x372.jpg