(Tekst og foto: Stein Arne Negård)
Stolpejakten på ski (3).jpg

Det brukes appen «Stolpejakten», som mange kjenner til. I tillegg er det trykt opp kart som blir lagt ut stategiske steder, Budor Gjestegård, Joker Brenneriroa, Målia, Hamar og Hedmarken Turistforening, Stenfjellhytta, Lageråkvisla, Kiwi CC Mart`n Hamar, Kiwi Ridabu og Spar Vang.

Stolpejakten passer for alle aldre. Stolpene er plassert i nærheten av utfartsparkeringer og hytteområder. Dette kan for eksempel være en fin familieaktivitet, og større barn kan kanskje gå på stolpejakt alene.

Så lenge skaren bærer

24. mars starter Stolpejakten vinter på Hedmarksvidda. Det er 40 stolper som blir plassert ut i Løtenfjellet og Vangsåsen. Stolpene står ute så lenge det er skiforhold. Det finnes mange plasser å ta stolpene fra. På Løtensiden er Budor det beste utgangspunktet for stolpejakt. På Hamarsiden er det flere muligheter fra Fjellvegen fra Gåsbu og innover. Det er parkeringsmuligheter på Gåsbu, Monaplassen, Måsætra, St.Olav, Nybu/Krakholen og Kveådammen.

Løten o-lag og Vang o-lag håper på en fin påske og like bra skareføre utover våren som i fjor og ønsker: God tur og lykke til med Stolpejakten på vinterstid!

Se også artikkel på mittLØTEN.no: Løten o-lag og Vang OL går sammen om å arrangere påskestolpejakt på Hedmarksvidda 
Stolpejakten  2021

Stolpejakten på ski (2).jpg